Lite bilder från igår

 
Tjhohoo idag kommer det bli en rolig dag, jag ska bara fixa lite jobb sedan in mot stan för att fixa ärenden, färga ögonbryn och få mitt nya hår.
 
Igår tog Elin och jag lite ledigt från skola och jobb och åkte iväg och köpte växter till min lilla rabatt som jag håller på att fixa. Det har stått påsar med sten och grus ute vid vägen och nu har jag städat bort det och gjort iordning den där lilla rabatten ordentligt med plåtkanter och nya växter. Visar det lite senare idag.
 
 
Igår fick jag beröm för min blus, den är söt och billig och kommer ifrån New yorker här. Kostar bara 199 kr, ett litet tips.

 
 
Tog först min lilla vita kappa från Trend by me som finns här men kom på att vit var ett dumt val eftersom jag skulle köpa växter och är en skitgris 🙂 
 
 
Elin och jag var först och köpte lite växter i Motala på Blomsterglädje, har redan visat bilder där ifrån så jag fota inga denna gången. Sedan åkte vi vidare en tur till Tranås till Ljungs trädgård, bilden ovan är från Ljungs och där är mysigt och mycket fint, så gick en vända på stan innan vi for hem. 
 
 
Jag har tidigare kollat av Ernst nya sortiment och handlade hem lite nya torkhanddukar, vanliga handdukar och grytlappar. Nu har jag gjort mig av med massor av skitiga och dåliga handdukar och istället har några fräscha och nya. De finns även på nätet tex. här. Köpte även på mig två mattallrikar av Mateusporslinet. Brukar bli några då och då. Fattas fortfarande två tallrikar och sex assietter, men det blir när det blir. 
 

 
Så blev det nya fina blommor till bordet. Kalle jobbade också på en massa igår och fixade här hemma, så det är så skönt att veta att saker blir gjorda. Imorgon får vi en till dag att fixa på sedan blir det sjukhus för Kalle och Elin och jag byter av på fredag. 
 
Nu är det dags att jag sätter lite fart här. Bilder ska skickas till Tyskland ( till den som sa att jag ”bara” är hemma om dagarna så kan jag hälsa att jag sålde 14 st reportage förra månaden. Jag skriver inte om allt det jobbet, bloggen handlar mer om vanliga livet ) och Elin ska ha engelska och jag ska få in återvinningen i bilen när jag ändå ska iväg. 
 
(alla bilder från min lilla kamera)
 
 
 
🌸💗🌸
 
Kram Lotta 
 
 
Adlinks, Kappa samarbete Trend by me

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Lite bilder från igår”

 1. Hej där! Men du har väl all rätt i världen att "bara" vara hemma, med tanke på din fina dotter och hennes sjukdom. En stor eloge till dig att du trots allt orkar blogga och visa att man kan leva ett någorlunda normalt liv trots att en familj drabbad av en så svår sjukdom. Kramar framförallt till dottern <3

 2. Hejsan!
  Vilket fint kort på Elin för några dagar sén!Så underbart att hon kan fira sin födelsedag med väninnorna!!
  En dikt som jag läste för länge sén:Låt Dig ej förhårdna i denna hårda tid!!Jag tror inte Du blir förhårdnad, även om Du ibland måste göra Dig hård,för att orka!Jag tackar Dig igen för att Du skriver om ert hemmaliv och önskar er alla en fin vår!
  Tjho så härligt att Du sålt så många reportage fast Du "bara" är hemma,hahaha…..
  Ps:den vita kappan är mycket fin,men Du var nog klok som inte tog den just då!Ds
  Kra från Lena

 3. Underbara bilder här i din blog Lotta, tack för fortsatt inspiration, kring det mesta. Speciellt att finna glädjen i tillvaron 🙂

  Om du har tid och ser detta, jag blir överförtjust i era fina bords"tabletter" i vitt med blått tryck, inte minns du vart du fått tag i dem?
  Kram/Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *