Pallkragar och kryddor

 
Igår samlade jag ihop mina kryddor och planterade lite i pallkragarna. Det kan bli lite frost framöver så man måste hålla koll så de inte fryser på nätterna. Sedan placerade jag ut dem på olika ställen.
 
 
Jag tycker det är snyggt att blanda olika kärl och krukor med varandra och ställa ihop i högar. Denna krukan kan man ha som vas, men jag tycker min timjan gjorde sig fin i den. Finns här. Jag har kryddor vid grillen, i pallkragar och i uterummet. 
 

 
Pallkragarna har också fått påfyllning av sjösten från Flisby. Ska nog beställa hem lite mer där ifrån. Så smidigt att få det hemkört även om det kostar lite. Behöver också fler kryddor men jag kanske väntar med basilika lite tills det bli varmare. 
 
 
Idag fick Elin lite ledigt eftersom hon ligger på sjukhus i helgen och har födelsedag. Så vi ska ha lite mysigt och så blir det skola ikväll istället. 
 
Kram Lotta 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Pallkragar och kryddor”

 1. Kryddor är härligt att ha så där färska och plocka direkt på maten vid grillen.Så fint du har det vid dina pallkragar.
  Önskar er en fin och mysig firardag med Elin
  Kram Meta

 2. Har du målat pallkragarna med samma färg runt hela ? Eller en annan färg på järnbeslagen i hörnen ? Tack för en fin blogg. Kram Lena

 3. Jag undrar var i Sverige du och grannen bor? Grannen som fixade plåten runt rabatterna och träden. Själv bor jag i Enköping. Om det är långt så kanske jag kan få veta hur tjock plåten är som använts? Följer dig på Instagram och du inspirerar i så otroligt mycket med dina bilder från vardagen. Tack för det!
  Varma hälsningar
  Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *