Adelkonsert

 
När Elin fick leukemi så började jag fundera på om man kan göra denna resa med sjukdomen på ett sätt som gör att hon ändå kommer må bra. Vi hade ingen erfarenhet av cancer innan och hade möjligheten att skapa oss något eget tex. tankarna omkring hur livet med cancer kan vara. Jag tycker om att göra livet till mitt eget. Inte falla in i mönster hur man tror att andra skulle tänka och tycka. Jag tycker vi har lyckats ganska bra med vår cancerresa. Vi har skapat oss en egen väg tillbaka. Vi har från dag ett varit öppna och det passar oss, Elin har för det mesta vågat stå för den hon är och lärt sig att tycka om den hon är trots att cancern lånar hennes kropp en tid och så fort hon mått bra så har vi hittat på saker. 
 
Jag började ganska tidigt att söka fondpengar för att kunna göra roliga upplevelser, det finns många olika fonder om man letar lite och vi har fått hjälp av psykologen på sjukhuset också. Elin fick en pärm på sjukhuset när hon blev sjuk och i den fanns det många förslag på stipendier m.m man kan söka. Jag har sökt det mesta som hon har rätt till och vi har tex. varit i Romme, London, julbord m.m och har en hel del kvar. Har min dotter fått cancer så ska vi göra den till den bästa cancerresan som går tänker jag. 
 
Så idag åker vi på Adelekonsert och bor på Quality Globe en resa som Min stora dag gett till Elin och fyra andra tjejer i hennes ålder. Ikväll ska vi äta buffe ihop och sedan gå på konsert. Det ska bli så kul! Elin sa i bilen igår att det är så kul att åka med dig mamma, för du är som en bästa vän till mig, ibland tänker jag inte att du är min mamma. Så känner jag för henne med. Det är så enkelt att vara med henne, vi blir inte osams och allt funkar så bra. Vi kan både prata och vara tysta tillsammans. I sommar ska vi till Liseberg tex. och då tar ungarna med sig var sin kompis istället. Idag ska också besöka Mall of scandinavia en liten stund. 
 
Hoppas du får en härlig fredag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Adelkonsert”

  1. Jag önskar er en riktigt rolig dag i Stockholm. Hoppas att konserten blir ett minne för livet. Vilken fantastisk mamma du är,Lotta.❤ Nej förresten, vilken fantastisk person du är. Ser till att alla har det bra, inklusive dig själv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *