Adele, Zetas trädgård och valborg

 
Alla bilder från min lilla resekamera.
 
Det där med att packa väskan för att åka på konsert det har vi gjort några gånger. Förra gången var vi på one direction i Göteborg och du var så sjuk. Allt var i början av din leukemi och hela resan var tårar och glädje. Du kan läsa om den resan HÄR. Då tyckte vi du var svag och sjuk, men vi hade ingen aning om vad som väntatde och hur illa det skulle bli senare på sommaren.
 
Nu är det underbart att kunna åka med dig. Du är stark och pigg och gillar komma iväg som din mamma. 
 
 
När vi kom till rummet hade Min stora dag och receptionen lämnat ett litet välkomstbrev och lite godis m.m. Vi gick lite i affärer en stund innan det var dags för Adelekonsert som min stora dag bjudit Elin på.
 
 
För dig är det så härligt att komma iväg lite. Att möta andra människor och få göra något kul. I väskan när vi åker nu är lite smink och grejer igen. Du tycker om att göra dig fin men din hud är känslig mot smink. Dina ögonfransar har inte riktigt växt ut ordentligt. Men det är sådan skillnad. Du är så vacker och fin älskade Elin precis som du alltid varit men framförallt så mår du så bra. 
 
 
 
 
Det är så skönt att slippa tänka på cancer hela tiden. Man glömmer bort att du går på behandling och man lever som vanligt. Du tar dina tabletter och det känns inte som att du är sjuk. 
 
 
Å Adele, hon var fantastisk. Vilken konsert och vilken röst. Så glad att jag fick vara med om detta. 
 
 
 
På vägen hem stannade vi på Zetas trädgård för att titta lite. Där är ju alltid så fint och massor av inspiration.
 
 
 
 
 
Nu har jag dukat i uterummet och vi ska snart börja förbereda maten till kvällen. Våra närmsta vänner kommer på middag och det ska eldas en rishög. 
Ha det nu så bra ikväll.
 
Kram Lotta
 
………………………..
 
Mer omkring vår cancerresa hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Adele, Zetas trädgård och valborg”

  1. Åh Lotta jag blir tårögd när jag läser ditt inlägg, men det är tårar av glädje över att det går så bra för Elin och er! Ni är så fina!
    Ta hand om er!

  2. Vad härligt att läsa detta, att din dotter mår bra! Vet du en sak. Jag har följt din blogg i många år. Nu är jag 32 år och är gravid för första gången. De senaste åren när vi pratat om att skaffa familj så har jag försökt se någon typ av bild framför mig om hur jag skulle vilja att det blir och hur livet som familj ser ut. Och den målbild jag hela tiden ser framför mig är din familj. Ni har verkligen något fint och speciellt. Kram till dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *