De där kassarna betyder ingenting för mig

 
 
Igår hade du en hel dag utan ont och du kunde äta igen, ingen huvudvärk heller. Minns knappt när det hände sist och rullstolen behöver du inte heller för tillfället. När du la dig för att sova så kom orden ” imorgon kanske jag skulle orka åka till Ullared”. De orden fastnade i min hjärna direkt och imorse väckte jag kl 5 och du var så glad. ”jag har inte varit i någon annan affär mer än Apoteket på en månad” var dina första ord. Just Ullared älskar du och har längtat hela sommaren att kunna åka dit. Du har varit så sjuk hela tiden av biverkningar så det har inte funnits möjlighet. Du har inte orkat innan. 
 
Sedan drog vi, på med musiken och känslan att du styr världen och din cancer. Den ska inte hindra dig från att ha kul. Vi orkade Ullared i två timmar innan vi for hem igen, det var väldigt lite folk. Du var så lycklig.Jag var lycklig.
 
De där kassarna betyder ingenting för mig, jag behöver inte de där sakerna. Det enda jag behöver är att du ska få känna dig levande, lycklig och få känna livsglädje och tron på dig själv att du klarar det. 
 
Nu dukar vi upp för kräftkalas, vi har handlat kräftor i Ullared. 
 
Idag säger vi FUCKCANCER och hej till livet! Vi grejade det!
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

56 reaktioner på ”De där kassarna betyder ingenting för mig”

 1. Hej !
  Jag känner er inte personligen och ni inte mig. Ni ska veta att jag följa er genom den svåra sjukdomen mot ett friskt liv. Gekås är bättre än medicin och allt som gläder stärker. Jag önskar är många flera sådana moment av glädje. Styrkekram 💖💗
  Gaby

 2. Så underbart att ni fick en så fin dag och att det funkade <3
  Jag vet.. Det är inte kassarna, det är själva grejen man minns… Stunder tillsammans, det är det som betyder mest <3
  Kramar Anna

 3. Vilket team ni är! Härligt att ni fick fylla på energidepåerna och fick en härlig dag tillsammans! I morgon ska jag med en av mina bästa vänner till onkologen där vi ska få mer besked kring cellgiftsbehandling och strålning efter hennes bröstcanceroperation. Cancern är borta, nu ska det bara behandlas så att den förhoppningsvis aldrig kommer tillbaka. Tack för din inspiration Lotta! Du hjälper mig att tänka rätt och vara den vän som min vän behöver nu. Stor kram till både dig och Elin!!!

 4. Ååh så härligt att ni kom iväg och att finaste Elin har dagar när hon får må bättre. Visst får man lära sig vad det är som är viktigt i livet när man lever med sjukdom. Men jag tycker också att det är roligt med Ullared. Handlar dock inte mycket men det är såpass bra priser att barnen kan få unna sig att köpa lite till sina rum. Tur att det inte var så mycket folk. "Känner" er bara via bloggen men massor med kramar till er <3 Birgitta

 5. Härligt att ni fick en sån fin dag och att Elin mådde bra! Blir så glad så jag får tårar i ögonen.
  Hoppas ni får fler och fler såna dagar framöver, ända tills alla behandlingar är över och Elin får må bra varje dag!

 6. Så jävla bra helt enkelt! Känner era känslor och glädjerus över en bra dag. Har själv haft en omtumlande sommar som anhörig, då min mamma fick besked i juli om att hon har blodcancer. Inte leukemi som din dotter men myelom. Just nu kämpar hon på bra på sjukhus och jag ska hälsa på henne imorgonkväll. Jag längtar!

 7. Blir lycklig i mammahjärtat för din skull. Små saker för de flesta friska som betyder så otroligt mycket när man inte har valmöjligheterna. Kram

 8. Så fint! ❤️ Det är ju känslan kärleken och glädjen som är det viktiga och att leva här och nu. Har en bror som drabbats av en obotlig cancer, de dagarna vi kan prata och skratta är verkligen så värdefulla. Kram

 9. Jag har själv haft cancer och vet precis hur orkeslös och sliten man är. Man vill så mycket men kroppen orkar bara inte. Mina föräldrar, sambo och syskon har varit underbara och "släpat" runt på mig i den mån jag orkat. Allt för att jag skulle få komma ut och se något annat än sjukhus och sängen där hemma.

  Blev så glad över att läsa att ni kom iväg, och hoppas att hon inte blev allt för sliten utav resan!

 10. Åh vad härligt att ni fick en sån bra dag! Man blir så lycklig av att läsa sånt här! Jag har själv haft en hel del cancer i släkten och det är så otroligt tufft… 🙁

  Jag skickar styrkekramar till er allihop! Sluta aldrig kämpa! ❤️❤️

  FUCK CANCER!!

 11. Jag tror jag såg er (jobbar där) Ni var i närheten av blommorna just då. Minns er för jag vet jag kollade tillbaka på er en extra gång. Inte för att hon hade cancer utan för att hon såg verkligen lycklig ut. Det var så fint att se.

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *