Från noll till hundra

 
Vårt liv går från noll till hundra och tillbaka igen på en dag. Jag hänger inte med, det gör vi nog inte någon av oss. Elin byter mediciner hela tiden och behandlingar, nya biverkningar. Inatt var en jobbig natt igen. Vi var vakna i ca 3 timmar. Hon har ont och jag ringer sjukhuset. Ögonen är svullna, värk i benen, ont i magen, ont i halsen, förkyld, kissar massor osv Sedan tar pappa i huset med sig Elin till sjukhuset på morgonen och vi tar prover. Ingen infektion och inget annat. Allt ser bra ut, tack och lov. Det är ”bara” biverkningar. Sådant man måste leva med om man ska bli frisk i cancer. Sjukdomen är grym. Biverkningar kan man dö av, många barn gör det så man måste hålla koll på dem också. 
 
Sedan försöker vi ha en mysig kväll fast Elin inte kan gå själv längre. Kryckor funkar ganska bra. Jag tar med henne ut i kvällssolen i rullstolen  och hälsar på hennes bästa vän som bor granne med oss. Det blir en jättemysig kväll och livet känns toppen. Just nu i mörkret ställer de upp vårt spabad för imorgon ska det bli regn. Spännande. Ska snart få hem Philip också som är med en kompis ikväll.
 
Hoppas ni har en fin fredagkväll
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Från noll till hundra”

 1. Stackars stackars Elin! Så hemska biverkningar! Måtte behandlingen snart vara klar så den späda kroppen kan få återhämta sig och bli frisk!
  Styrkekramar till hela familjen!
  Carina

 2. jag vill gärna rekommendera er Barcelona, det är en underbar stad som har allt. Sol, bad, kultur, otroligt mysig stad med fantastisk arkitektur, små parker, massor med restauranger. Cavafik caféer och helt underbar shopping.
  Dessutom bra priser. Vi var där i maj o njöt i sex dagar. Vi kommer åka tillbaka, men nu väntar Turkiet o sedan London. Vi bokar och njuter av förväntan. Man måste ha saker att se fram mot. Det kan vara olika saker för olika människor. För oss just nu är det att resa o uppleva, just pga många vänner som är o har varit svårt sjuka.

 3. Jag drabbas ofta av ordbrist när jag läser dina inlägg. Det är så starkt allt du skriver. Starka smärtor, starka biverkningar, stark kärlek, stark omtanke, stark styrka, stark tacksamhet, stark kärlek till livet… Ni gör det så bra allesammans och det går inte i sin okunskap sätta sig in alls i det ni genomlider. Jag är bara så glad för att er familj är den de är. Tänk de som saknar er kraft, styrka, kärlek och sammanhållning. Man får det man klarar av heter det men ibland känns det oerhört utmanande. Stor kram till hela familjen! Ni gör det så oerhört bra!

 4. Det är verkligen så orättvist att er Elin ska behöva må så här, så ung!
  Ni är kämpar allihopa, vilken styrka och kraft ni besitter, även om jag såklart kan tänka mig att det är oerhört tungt emellanåt.
  Många varma kramar

 5. Jag känner så mycket och tänker så mycket men kan inte få ut det på ett bra sätt. Det enda jag kan säga är: JÄVLA SKITSJUKDOM! Jag brukar inte svära i vanliga fall, men nu hittar jag inga bättre ord.

  Många varma kramar,
  Ulrika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *