Pepparkakor

 
 
Jag har börjat göra lite julfint, köpt några blommor och tänder lite fler ljus. Mormors pepparkaksdeg luktar i huset och det är äntligen dags att baka årets pepparkakor. Tänk att i sju år så har vi tagit bilder på den här processen när barnen står i köket. Tänk så fort det gått.
 
 
 
Vi sätter på julmusik och låter julkänslorna få fylla rummet. De har inte riktigt kommit ännu, men det känns att det är på väg. Kylan ska komma till helgen och de första julklapparna är färdiga. 
 
 
 
Jag älskar allt som finns framför oss nu. Att börja ta in pyntet och titta över alla saker. Köpa några julblommor och fylla huset med julens dofter. Jag har helt andra krav nu. De sista åren har jag haft mer tid att pyssla men i år känner jag ännu mer att det är att få umgås, fika , träffa människor och bara ha det bra som är jul. Pysslet är ju också det jag älskar bara det inte blir krav. Det är mörkt ute, jag borde ta fram stativet men jag bjuder istället på lite suddiga bilder.  
 
 
 
Bilderna är från igår, idag har vi handlat Elins sista julklappar. Tre timmar orkade hon med ett hb på 80, det är bra jobbat. Nu är det dags för lite mat och sedan jobba vid datorn hela kvällen.  köper nog mest av mina klappar på nätet. När jag kommer till affärer har jag svårt att tänka. 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Pepparkakor”

  1. älskar lite suddiga vardagsbilder, gör mig lugn och tänker att det här är på riktigt.

    puss på er och hoppas helgen blir fin, ni som fått snö också lyllosar 😉

    mia

  2. Så mysigt det ser ut med ert pepparkaksbak, det ska jag göra med mina SMÅ barnbarn i år. Det är ett trevligt sätt att samlas runt o gott luktar det också 🙂 Så fint ni har det, ska också så smått börja plocka fram lite, har köpt ett par julrosor, de är så söta o även hyacinter. Trevlig helg på er..kram!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *