Ljusblå matta

 
Jag sitter i sängen och skriver och tittar ut i hagen på all det frostiga. Så vackert. Vilken fin morgon. Idag ska barnen iväg, Elin ska göra julgodis med några tjejer och Philip ska stå och i en kiosk för fotbollslaget. Kalle jobbar så jag ska hitta på något mysigt. Köpa lite blommor tror jag, vill plantera lite mer amaryllis osv. 
 
 
Vår matta från Rug Vista har kommit, den är så fin. Jag blev jättenöjd med den. Rummet är mycket ljusare och jag känner redan att rummet harmoniserar bättre med sovrummet. 
 
 
Det här fina bordet älskar jag och det har varit bra men det har gått sönder och är inte så stabilt så jag har tittat på ett vitt från Bruka. Här ser ni lite av mönstret, det är ganska mjuka färger som jag tycker om.
 
 
 
Ny soffgrupp har jag börjat spara till, kanske beställer från Mio när de brukar ha rea men det är ingen brådska. Det ser rent och fint ut på bild i alla fall 🙂 
 
 
Mattan är ingen tjock fluffig, utan lite tunnare. Den ligger still på golvet, det är viktigt tycker jag. Vi valde den största storleken som du hittar här. Rummet fick ett helt annat ljus och den andra mattan åkte ut till uterummet. Jag blev supernöjd!
 
Rug Vista erbjuder alla mina läsare som är sugna på mattor en rabattkod på 5% fram till 28/11 , koden är 

MLPL2015 i kassan här
 
Nu önskar jag er en fin dag! Det ska jag ha och det ska bli mysigt att åka omkring lite själv och titta. Jag är inte ensam lika ofta nuförtiden.
 
Kram Lotta
 
(rabattkod i samarbete med Rug Vista)
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *