Lugn och skön dag

 
 
En lugn och skön dag inne har det varit. När det regnar så kan man pyssla med andra saker och så har vi haft besök av faster, farmor och farfar på en fika. Nu blir det jobb vid datorn och så fixar jag ordning på alla kläder när vi har satt in byrå i Elins walk in closet. Hoppas ni har en skön dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Lugn och skön dag”

  1. Så skönt att ni kan känna lugnet i allt som hänt.Jag vet vad ni går igenom och känner igen känslorna så väl.//Kram Maria

  2. Hej! Känner så väl igen mig i Elin. Fick diagnosen bröstcancer grad 3 i januari. Och behandlas nu med cellgifter. Och precis som Elin säger: Jag har varit arg, låt mig nu vara glad. Känner igen mig precis. Vi går igenom faser ett par dagar, sen känns det bättre. Min största fasa har inte varit själva cancern, utan att tappa håret. Led ngt fruktansvärt innan jag bara bestämde mig en kväll för att raka av allt. Tog ett tag innan jag accepterade peruken, men nu tänker man knappt på den. Upplever nog mer att min familj mår dåligt för dom tror att jag mår dåligt. Elin verkar väldigt stark o mogen. Det här klarar du galant Elin genom att vara positiv!! Kram på er hela familjen!!

  3. Tänker på er så mycket.. usch vad ni måste ha mycket i tankarna om allt och inget. Man får nog ta en dag i taget, så allt känns lättare. Vilken jättefin bild i detta inlägg.. vårigt & fint! 🙂

    Kraam Therese

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *