Tjuvkik på sovrummet

 
 
Idag är jag så glad, för idag ska jag hämta min alldeles egna nya bil. Det har varit ett av mina mål i år och det blev ett tillfälle till det nu. 
 
En tjuvkik på sovrummet också fast det inte är klart. Vi har flyttat in men väntar på att tapeten ska upp och sängkappa ska köpas och en sängram. Men Rom byggdes inte på en dag 🙂 så jag är glad att min vän Anne hade en jättefin ny vit sängkappa som jag kunde köpa av henne. Så i helgen kan jag fota lite mer bilder. Nu har jag bestämt mig för en Artwood sänggavel, ska bara spara ihop till den först så det får ta den tid det tar.
 
Färgen är så svår att visa med Kalklitiren från Louise Interiör är samma beiga färg som det är i tapeten. Den är alltså inte kritvit, men jag tycker det blev finast, så har vi målat så den ser som lite marmorerad ut..blir mer liv. Det ger lite värme i rummet så ska det upp tavlor m.m. Ska bli så kul att få inreda nu.
Nej nu blir det inga mer större renoveringar inne på ett tag. Nu är det ute som gäller, måla hus, fortsätta lägga sten och fixa staket, men lite resor och upplevelser däremellan. Nu kan det få ta lite tid igen. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Tjuvkik på sovrummet”

  1. Vad spännande med sovrummet! Jag är ett stort fan av Artwood och igår beställde jag två fåtöljer till vårt allrum som jag länge suktat efter:-) Jag har letat runt och hittade Kila möbler och där var dom ca 2000kr billigare än i en affär här i Stockholm. Dom har även sänggavlar så kika in om den du vill ha finns där http://www.kilamobler.se/ var är den fina mattan ifrån? Den stilen tänkte jag köpa till mitt allrum som jag håller på att göra fint. Önskar dig en underbar helg! STOR KRAM

  2. Är så nyfiken på hur detta ska bli, super tror jag!! Väntar som flera andra med spänning på fler bilder!! Blått o vitt kan ju bara bli helt underbart!! Det ska jag ha i mitt kök nu, gardiner mm. KUL 😉 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *