Plantera vårblommor

 
Jo igår var jag på ett ställe utanför Mjölby som heter Habblarps trädgårdar, de finns på facebook. Tjejen som driver det är underbar!! Hon skriver ofta om sina hönor också, och hur industrihönsen kom till gården. Det inlägget delas helt otroligt många gånger och satte Habblarp på kartan.
 
 
 
 
Så mitt tips åk dit och hälsa på hönsen och getterna och handla fina blommor. De finns fika att köpa också. 
 
 
 
Ni som följer mig på instagram ni vet att jag är som ett yrväder just nu. Jag har vaknat från vintervilan och vill få fint här hemma både i skåp, sovrummet, tvättar sofftyg, planterar och sorterat 6 säckar kläder och saker osv. Nu är jag ledig ett tag och vet att det gäller ligga i. Sedan kommer lilla katten då vill jag vara med honom och efter det sätter min säsong i gång att fotografera mera och min man är ledig i två veckor. 
 
 
Blommorna är lite känsliga tidigt på säsongen så jag täcker dem med en filt på natten, helst kungslilja. Lökväxter brukar gå bra. Sedan är det olika vart du bor i landet bara så du tänker på det.
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Plantera vårblommor”

 1. Så fint du har planterat, och vad fiffigt med brysselkålen:)
  I år blir det inte så mycket planteringar tror jag… Vi ska ju bygga till entrén så det blir mest byggarbetsplats då;-)
  Men jösses så skönt det ska bli med en riktig hall att komma in i 🙂
  Här rensas det med för fullt! Ska börja jobba lite lätt i april, det är lite förändringar på jobbet på gång, så jag väntar på att det ska bli klart. Jag älskar att rensa och imorgon ska min syster få ett handtag med det med;-)
  Ha de gott Lotta och en riktigt fin helg önskar jag dig!
  Kram Anna

 2. hej Lotta! gick igår och tittade på alla fina hängen som björkarna har nu och undrade lite om vad man skulle kunna göra med dom..och så tittar man in här, ta da! snyggt och lite busigt, helt i min smak.

  fina helg önskar jag dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *