Ny bil

 
Godmorgon och skönt med lördag, här ska vi mest slappa och vara hemma. Vill bara mysa nu när jag har haft stökigt innan med sovrumsrenovering och rensning av huset. Jag är så glad för nu har jag fått min nya bil. Jag valde en peugeot 308 den är ett år gammal, men som ny för mig. Vi har ägt många nya peugeoter och det har bara varit bra. 
 
 
Klocka här 
 
I mitt jobb har jag inte så många utgifter eftersom jag har ingen lokal som kostar, inget lager med saker som kostar pengar osv. Däremot åker jag ganska mycket bil och långt så en bra bil har varit ett av mina mål för i år. Nu blev det ett tillfälle för att byta och jag ville ha en lite större bil något mellanalternativ och som drar lite mindre bensin. 
 
 
Jacka här, väska här 
 
Så denna har också lite större bagage, glastak, hastighetshållare, färddator m.m. Så slipper hålla i telefonen om det ringer och kan istället använda blutooth osv. Men sedan är jag en skitgris så ljus klädsel är kanske inte det bästa, men sportratt var tufft tycker jag.
 
 
 
Jag tycker om att köra bil, jag gillar mina reportageresor och nu blir det ännu roligare. En investering för fotografen och i sommar ska jag ut och fara en del, så kul det ska bli att träffa nya människor. 
 
 
Ha en fin dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Ny bil”

  1. Jättefin bil du har skaffat, klart du ska ha en bra bil som kör så mycket!! Jag har också en Peugeot, en mycket bra bil tycker jag, men min är lite äldre, blev sugen på att byta nu när jag såg din fina!! Förresten, kul att se dig här igen 🙂 😉

  2. Roligt med ny bil, kul att du skall ut på road trip i sommar. Alltid roligt att läsa din blogg, men skulle gärna vilja att du tipsar när något reportage kommer i tidningar. Har någon gång sett dina bilder. Lycka till🌞

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *