Höns och vårkänslor

 
Nu får man ha hönsen ute igen, det har varit lite regler innan att de ska gå inne pga av fågelinfluensa, men nu är det upphävt. 
 
 
Mina höns älskar gå ute och sprätta när solen lyser, man ser på dem att de njuter. 
 
Höns är verkligen personliga. Om man sitter och tittar på dem kan man upptäcka en massa vad som händer i flocken. De har sin egen tupp, de låter när de värpt, de vill ruva och blir ilskna, tuppen lockar på dem när han har mat till sina hönor osv. Jag har lärt mig massor på det här året med hönsen.
 
 
Nej nu ska jag packa böcker efter helgens beställningar och sedan blir det börja rensa garderober. 
 
 
 
Ha en fin måndag!
 
Kram Lotta
 
Mer om höns hittar du här
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Höns och vårkänslor”

 1. Åh sötehönorna :)Jag har inte vågat släppa ut mina, mest för jag är rädd att de ska rymma 😉 Gör de det?
  Jag kan ju inte springa där o jaga dem:)

 2. Vilken fin liten grupp du har. Visst är det härligt att se dem sprätta runt nu. Glömmer aldrig när jag såg våra sandbada första gången. Min första reaktion var att de var sjuka och hade tappat balansen. Jag hade ju läst om det såklart men jag hade inte väntat mig den njutningen dom utstrålar vid badet 🙂

 3. Hej!
  Hamnade här av en slump när jag googlade på att ha höns. Så fina höns, vad är det för ras? Värper de bra?

  Vi har precis köpt hus och är lite sugen på att ha hönor, men vill först läsa in mig på ämnet 😉

  Och jättemysigt blogg för övrigt, den kommer jag fortsätta följa 🙂

  Vänliga hälsningar Petra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *