Kalklitir och tapeten

 
tapet Ralph Lauren 
 
Nu har tapeten kommit och vi får se om vi sätter upp den själva, annars ber vi någon som är bättre på det. Min man är grym på att måla , men inte tapetsera. Numera ser vi till att få saker gjorda och istället ta hjälp. I veckan som gått har en snickare varit här och bytt ett fönster i dotterns rum. Så skönt att få lite hjälp.
 
 
Färg här
 
 
Kalklitiren blir så fin när den torkar, jag har valt en mjölkvit färg som heter Ivory och färger hittar du hos Louise Interiör. Färgen harmoniserar med färgern i tapeten och så har jag nästan bestämt mig för en sänggavel i Artwood. Vi behöver en ny diskmaskin också, så vi får se vad det blir först. Det är inte så kul att handdiska och det har vi gjort länge nu. 
 
 
Nu är det dags att hoppa i duschen, har varit på x-fit och det är så kul men man är helt slut en stund efterråt. I veckan som kommer ska jag rensa garderober och köra försäljning och återvinning på saker. Här ska rensas!
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Kalklitir och tapeten”

  1. Så fint detta kommer att bli med den underbara tapeten, romantiskt!! Ibland är det säkrast att ta hjälp för att det ska bli perfekt, särskilt som tapeten inte verkar särskilt billig, snarare tvärtom!! Den är ljuvlig, lycka till!! 🙂

  2. Åh vilken underbart fin tapet, blått och vitt är min favorit när det gäller inredning:) tänker du sälja kläder via bloggen?! Ha en bra kväll!

  3. Vilken underbar tapet älskar blått och vitt!!!! Kalkitirfärgen är också fin blir så levande.
    Ha det bra! Hälsar Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *