Börja pynta lite

 
Påsken är för mig väldigt få pynt, men jag har några fina saker jag gärna tar fram och så lite grenar av körsbär tror jag. Dessa ägg är jag förtjust i. Från förra året så det finns nog tyvärr inte kvar, bara de man hänger i riset. Vi får se hur det går med kissen och fjädrar. Idag har jag varit ute en del, det är så skönt! Har varit hos min granne ooh fotat lammungar, sprungit och hunnit jobba en del vid brasan i köket. Findus han sover mest hela dagarna, men när barnen kommer hem då är det bus.
Ha en fin kväll
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Börja pynta lite”

  1. Oj, vilka fina ägg! Jättesöta! Jag pyntar inte heller jättemycket, men på senare år tycker jag det har kommit en hel del fint som man faktiskt kan ha framme lite längre än bara påskdagarna.

    Så kul att följa er nya lilla familjemedlem!

    Kram Lena

  2. Jag med. Skulle vilja veta lite om ditt fotande. Har du gått kurser? Utbildning? Skulle gärna vilja bli duktigare på att fota. Kika gärna på mina foton och ge gärna lite feedback.
    Ha en skön kväll, kram Carolina.

  3. Så fina! Ett litet tips till busiga nyfikna småkatter är att pudra över lite malen vitpeppar på saker man vill ha ifred, då går dem inte dit 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *