Hämta hem en efterlängtad man

 
Å vad det känns bra idag, idag kommer han hem efter jobbat borta länge. Nu är han ledig i två veckor och vad vi ska ha det mysigt med både jobb hemma och hinna lata sig. Jag tycker det går toppen att ha det så, att han reser ibland. Jag har också behov av att vara själv, men sedan när det gått lite längre tid då är det så skönt när han är hemma igen. 
Så idag hämtar jag honom vid tåget.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Hämta hem en efterlängtad man”

 1. åh vad härligt det låter! Och att han kan få vara ledig en tid efter att ha varit borta är ju toppen! Det känns som att det är liiite tabu ibland att tycka det är skönt att vara själv ibland. Jag tycker det är superskönt, min man tar rätt stor plats ibland här hemma, förstås på massa bra vis men ibland är det skönt att bara göra som man vill. När barnen är stora och klarar sig själva så blir ju det inte lika jobbigt. Ha så mysigt o roliga projekt nu!

 2. jag vet precis hur du känner. Min man är fotograf och arbetade under några år som resefotograf och var då borta ofta och länge. De första dagarna bara vältrade jag mig i den ljuva egentiden. Men efter ett par dagar började det bli långtråkigt. Och efter ytterligare några dagar tyckte jag allt bra synd om mig själv!

  Ha nu en riktigt trevlig helg med familjen din!

  Kram!

 3. Määh..
  nu blev jag tårögd igen Lotta!
  Det är ju märkligt att jag så ofta blir alldeles gråtig då jag är här inne hos dig..
  haha..
  Blir mysigt att snart få kramas med dig..;)
  Kram vännen och ta det lugnt med filmen i kväll..;)
  Kram Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *