De pratar om snö

 
Jag läste att det kunde bli snö till helgen, nej det vill vi inte ha. Nu vill jag bara sätta fingrarna i jorden få plantera och vara ute. Älskar de där helgerna när solen lyser och jag och mannen har projekt ute.
 
Idag blir det en hemmadag igen, imorgon ska jag lämna Findus själv för första gången några timmar. Nu springer han omkring i hela huset och är riktigt busig. Han gillar följa barnen på morgonen, men på natten sover han så gulligt i sin korg bredvid min säng. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”De pratar om snö”

  1. Han kommer nog inte ens märka att ni är borta. En katt sover 18 timmar/dygn så han kommer nog bara att ligga och sova gott eller gå på upptäcktsfärd i huset 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *