Att få lite vila

 
 
träning
 
 
Jag har inte tränat den här veckan när jag städat som en tok här hemma, tänkte först att jag borde springa idag för jag vill gärna göra det en dag i veckan, men vet ni idag orkade jag inte ta tag i det. Jag kände mig trött och kände att jag behöver lite återhämtning istället. Så idag sitter jag på ändan och jobbar undan vid datorn. Jätteskönt det med, fast bara någon dag sedan blir jag rastlös.
 
Jag försöker alltid lyssna på kroppen och jag vill inte stressa. När jag gör något så vill jag göra det med glädje. Att komma ut och träna kan ibland vara svårt för man är trött eller rättare sagt lat, men det är en annan sak. Ibland behöver man också vila. Jag har inte under mina snart tre år med träning lyckas få en enda skada och det är jag glad för. 

 
 
Imorgon är det x-fit i byn igen ( Lotta på golvet) . Så glad att jag har det nu fram till maj.
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Att få lite vila”

  1. Träning ska vara lustfyllt och inte kännas som ett tvång. Man ska träna för att må bra och inte bli ännu mer stressad över det. Det är som du säger skillnad mellan att vara lat och att faktiskt våga lyssna på sin kropp. Jag längtar efter att få snöra på mig springskorna när min envisa förkylning har släppt sitt grepp. Önskar dig en mysig lördagskväll!

    Kram Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *