Redo för trädgårdssäsongen

 
 
Gud så härligt, nu har jag röjt färdigt i hela huset. Tre våningar, alla lådor, garderober, rum osv. Rubbet! Nu är jag klar…tjooohoo!! Jag har varit tre vändor på återvinningen och hjärta till hjärta och nu har jag ändå en gång kvar. Nu ska jag ladda för vår och börja ute i trädgården med att göra ordning i landen, fortsätta med projekt ute osv. Nu är det inga stora projekt inne som måste fixas framöver. Bara vanlig städning och piff. 
 
Imorgon kommer förnsterputsaren och på onsdag och torsdag kommer målaren och fixar tapeten i sovrummet. Jag ska åka iväg och fota reportage i veckan och om en vecka hämtar jag hem vår lilla katt. Ikväll njuter jag av att jag orkade med allt jobb att rensa, min kropp är trött efter kvällens x-fit men i sinnet mår jag toppen.
 
Hoppas ni haft en härlig helg!
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Redo för trädgårdssäsongen”

  1. Himmel och pannkaka, bra jobbat. Jag har dessutom blivit inspirerad av dig och det kommer jag att dela med mig av på min blogg så småningom om, ett litet tecken finns där redan men inget är avslöjat 😃tjing för nu och tack för att du finns och delar med dig 😃

  2. Veckan innan Findus kommer lär rusa fram! Skönt att du slipper röjning när kissen är där, för dom är ju experter på att krypa in överallt. Vi hade en låda i badet halvt utdragen och vår katt hade krupit in bakom för att lägga sig att sova. Guu´vad vi letade!

    Jag blir också inspirerad att röja efter din framfart! Har ett skafferi i köket, under en trapp. Måste göra någon habrovink och stänga för längst in, för där har jag ingen aning om vad jag har. Alltså lär de sakerna inte behövas finnas kvar i mitt hem!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *