Mötet med staden utan hår

Hon är så grym vår dotter! Igår försvann håret och idag ville hon åka till staden. Vi letade efter en klänning som mormor skulle ha på min brors bröllop i sommar och det hittade vi. Elin ville ha lite nya sjalar och titta på en annan färg på peruken. Jag bjöd alla på lunch. Första mötet på staden var hemsk, idag var känslan fantastisk.
Sedan när vi kom hem sa jag till Elin. ”Nu har vi klarat det här, nu klarar vi allt”. Hon svarade ”Så känner jag med” nu har vi sommaren framför oss. Så starka och trygga som vi känner oss nu så kan bara resan fortsätta. Hon äger känslan att jag påverkar världen/livet den ska inte få ta mitt liv och mitt egenvärde. Hon styr världen utifrån att älska sig själv. Jag är så imponerad. Sommaren kan börja, vi ska fånga varje minut av den.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

42 reaktioner på ”Mötet med staden utan hår”

 1. Så otroligt snygg i sjal om huvudet även om det varken är ett fashionstatement eller eget val!
  Ni är så starka och en sådan otroligt hjälpande kraft då jag i samma veva som Elin fick reda på att min mamma har en stor tumör i magen. Tack och nu kämpar vi vidare tillsammans med våra nära och kära.

  All lycka och styrka önskar jag er. Kram

 2. I er så fantastisk stærke hele familien. Jeg beundrer jer og ønsker jer al mulig held og lykke gennem hele forløbet. Jeg følger blokken og græder og ler sammen med jer. Held og lykke hele vejen.
  Kærlig hilsen
  Lone

 3. Ni är mina hjältar och förebilder, ni är en fantastisk familj och jag tackar från djupet av mitt hjärta att jag får följa med er på denna resa! Stor Kram till er alla!

 4. Första gången jag kommenterar, men jag har följt er resa hittills. Och jag måste bara säga att Elin är såå vacker i sin sjal om huvudet, jättefin och så stark. Tusen styrkekramizar till er alla i familjen/Laila

 5. Så å vansinnigt söt hon är. Hon passar så bra idenna sjal. Finaste Elin. Så stark denna tjej är. Men det är väl inte konstigt, med en sån underbar familj runt sig. Önskar Er alla en underbar midsommar. Kramar Inger

 6. Hej Lotta! Jag har följt din blogg under flera år och det var med bestörtning jag läste att din dotter är sjuk. Till saken hör att jag själv drabbades av bröstcancer för ett år sedan med tillhörande cytostatikabehandling och strålning. Varje gång jag läser dina statusuppdateringar så fylls jag av en massa känslor: sorg men också en igenkännande glädje. Att kunna uppskatta livet under de svåra stunderna är en oerhörd gåva. Elin är fantastisk och jag känner igen mig både henne och dig. Ta hand om varandra. Pussas och kramas extra mycket. Och fortsätt att skratta. 😘

 7. Vilken tjej och vilken mamma!!! Så starka och vackra!!! Var på din föreläsning i Varberg och om du visste vad du påverkar positivt
  Kram till en härlig familj

 8. Kan inget annat säga än, wow vilken grymt strong dotter du har! Hon är helt otrolig, beundrar hennes starka vilja fast hon är så ung. Kämpa på,kramar till er i mängder!

 9. Så vacker Elin! Kanske kan hon om några år kombinera denna erfarenhet med sitt skönhetsintresse och hjälpa andra som drabbats av tex håravfall pga sjukdom.

 10. Hej Elin,
  Det finns ett ordspråk "en skönhet klär i allt" och det gäller verkligen dig. Du har sån fantastisk lyskraft och du är otroligt vacker i din sjal. Din skönhet kommer inifrån och det är den vackraste av alla. Stor kram, kämpa, många kramar Lena

 11. Så vackert ansikte som kommer fram! Just sådär såg jag ut när jag var 23, nu 15 år senare har jag böljande hår ner på halva ryggen 🙂
  Kram till Er!

 12. Hon är så stark din dotter – vilken fantastisk tjej! Så mogen och vis för sin ålder! All styrka till er som familj och med Elins kämparglöd känns det som att det bara finns en väg ut ur det här – att krossa cancern! Det fixar hon galant särskilt med en så trygg och stabil familj bakom sig!

 13. K*Ä*R*L*E*K till ELIN och till mamma, pappa och brorsa! är "bara" en läsare som aldrig kommenterar…men nu ville jag "bara" skicka all styrka, värme och tanke – power! – som gár. FUCK CANCER – LOVE LIFE! hälsningar frán en mamma i münchen <3

 14. Åh vad fin Elin är och vad bra hon passar i sin sjal! Verkligen vacker!
  Jag önskar er all styrka och kärlek och hopps att ni får en fin och fab sommar!
  Häls
  Maria i Skara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *