Mitt Canvas foto

 
Har ni sett så fint det blev med fotot från Canvasonline, så nöjd!! Så glad att jag inte väntat längre med att göra en förstoring utan till slut kom till skott. Här på bänken i sovrummet får den stå så länge. Jag vill framkalla många fler. Ska göra en såkallad skrytvägg i trappen. Har köpt massor av ramar från Ikea  men skjutet på det ett tag. 
 
Jag tror det blir fint att blanda foto på canvas med foto i ramar från Ikea. Jag har väldigt många fina bilder på mina barn så det är ju inget problem att hitta bilder. Så om ni har bilder hemma så rekommenderar jag att göra förstoring, det är inget man ångrar.
 
 
 
Jag önskar er alla en superhärlig midsommar. Vi ska fira traditionellt med familj och vänner och vi får se om vi dansar lite också. Ha en fantastisk midsommar och gnäll inte över vädret, dansa istället i regnet och var glada över att ni lever. Jag träffar så många barn och sjuka på sjukhuset som bara skulle önska att de fick fira midsommar oavsett väder.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Mitt Canvas foto”

  1. Ja, det är ett evigt klagande över väder som vi ändå inte kan påverka! Kloka ord ifrån dig Lotta. Hoppas att ni får en fortsatt fin dag och en vacker en lång och ljus midsommarkväll!
    Kram, Gunilla

  2. Du är så klok, så fin och verkar alldeles underbar. Kan man inte var ute, får man vara inne. Enkelt. Underbar tavla på barnen. Kram Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *