Kladdkaka med jordgubbar

Reportagedag i Ljungskile idag, ska bli så roligt!! Känslan när jag sitter i bilen och far iväg på äventyr är underbar. Jag bokar mina egna jobb, jag får göra det jag tycker om, jag bestämmer min tid. Jag älskar att vara min egen även om det ibland är pirrigt att driva eget. Det är pirret som gör det så roligt.
I helgen bakade Elin kladdkaka, den var såå god. Receptet hittade hon på facebook och finns även på hennes blogg HÄR. Superenkel att göra också. Så det är mitt tips idag.
Ta hand om er!!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Kladdkaka med jordgubbar”

  1. Förstår vad menar, tog själv steget att bli min egen arbetsgivare för något år sedan, och visst kan det kännas lite läskigt ibland men det vägs upp av allt det positiva!

    Ha en riktigt fin dag!

    Anette

  2. Fantastiskt att läsa hur mycket glädje det ryms i er vardag trots moln på himlen! Ljungskile, där finns "Laxbutiken" som min mamma pratar om jämt, och en fantastisk inredningsaffär! Kanske dit du ska…
    Kram Maria, Huddinge

  3. Men åh, så gott det låter! Känns som något man måste pröva. Tittar in ibland här på bloggen och ibland i ditt ig-flöde och tänker att så fantastiskt med all den varma energin ni sprider i allt det tunga ni går igenom. Och så viktigt att ni förmedlar detta till andra, både de som är i en liknande situation som er och till de som inte är det. Viktig livskunskap, fronesis, att dela med sig. Tack för att ni orkar göra det. Önskar er en fin sommardag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *