Längtar efter värme

En av de vackraste kvällarna i sommar var kvällen då Elin hade sin skolavslutning och tappade sitt hår. Det var egentligen en väldigt ledsam kväll, men också vacker.
Jag älskar när vi lagar mat tillsammans, våra barn gillar det också. De gillar mat som är vällagad och som har lite kärlek bakom. Jag är inte så bra på att laga mat, men jag dukar fint istället. Jag och mannen lägger ner kärlek på olika saker och på varandra 🙂
Nu längtar man efter efter fler fina sommarkvällar när man kan sitta ute i klänning och springa barfota på gräsmattan.
Idag har jag fixat mina naglar och Elin har haft behandlingsdag på sjukhuset. Nu är alla hemma igen och det gillar jag.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Längtar efter värme”

  1. Att vara bra på olika saker är just det som är bra! Både i jobbet och privat. Maken och jag vill också ha mat med kärlek och jag vill att det ska vara vackert dukat. Vi äter ju även med ögonen! 🙂
    Ja, nu får vi hoppas på sköna sommarkvällar och dagar förstås!
    Kram, Gunilla

  2. har aldrig läst din blogg innan, utan råkade mest halka in här på något vis!
    Jag blev direkt väldigt berörd av er situation och din fina sätt att skriva. Det jag egentligen ville var att försöka skicka lite styrka lver cyber space, kanske en nypa mer kraft för att orka igenom ännu en dag med positiva tankar.
    Kämpa på och FUCK DEN JÄVLA CANCERN!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *