Balkongräcke

 
Bjuder på en sned bild 🙂 
 
Hoppas ni har det skönt i sommarSverige, så fantasiskt varmt här och kommer bli en härlig kväll. Jag ska snart ut och doppa mig i poolen igen.
 
Som jag har berättat innan så har vi haft som mål att börja göra ordning på huset ute, sakta men säkert har vi bytt dörrar, fixat trappen, lagt sten och nu är balkongräcket bytt också. 
 
 
Han har byggt det själv min kära man och i veckan beställer vi virke och ska börja bygga till altanen också. Lite färg på väggarna också, så blir det toppen och räcket målas nästa år.
 
Men som sagt jag känner mig mycket mer nöjd nu när Elin är sjuk, idag köpte jag mig ett parasoll och nu är jag jätteglad för det. Både att jag kunnat köpa det och haft tiden att åka och göra det. Sedan Elin blev sjuk är ingenting självklart längre och det är bra för mig som måste ännu mer jobba på att vara glad för det man har. Sista åren har jag redan tränat på det, men nu blir det ännu mer så. 
 
 
 
Här är en gammal bild innan vi började göra om, då var fortfarande dörren och det gamla räcket fint
 
Nu kom in man hem och köpt mat och så bjöd han in mina föräldrar på grillat. Våran son är på grabbkväll och imorgon ska Elin träffa sina tjejer. Dagarna går, det känns så underbart att vi får så många av dem här hemma. Nästa vecka är det sjukhus varje dag för Elin, så vi njuter…det där med tacksamhet vet ni 🙂 en dag i taget och idag har vi hunnit massor av så har jag fått ner Elin i poolen när jag hade vattengympa. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Balkongräcke”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *