Jag har framkallat bilder

 
Nu är det dags att börja med Elins album om leukemin, jag älskar att skriva och pyssla så det här ska bli mysigt att få sitta med. Som terapi. Här är några av bilderna, några från förr och några från nu. Har ca 60 bilder att börja med på två månader.
 
Bilden i mitten är en av de jobbigaste dagarna i mitt liv, Elins avslutningsdag när hon tappade sitt hår. Först klarade hon gå till skolan sedan på kvällen föll håret av. Jag grät konstant denna dagen. Ibland för jag påminna mig om hur hon såg ut innan cancern för man anpassar sig, man gör det för man måste. För mig är hon alltid min fina Elin och huvudsaken är att hon blir frisk. Nu börjar svullnanden av kortison gå ner igen, det tycker hon känns bra. Hennes kropp har förändras mycket och för 16 åring är det tufft. Vi har fotat bilder från första injektionen, operationen, högdosen, timmarna innan vi får diagnosen när Elin och jag gör fula miner och skojar om farliga sjukdomar, ja ni förstår själva hur underligt det låter men humorn har vi haft med oss från dag 1. 
 
Idag kom vi iväg på utflykt, jag visar mer imorgon för klockan är så sent. 
 
Så har det startat en insamling på instagram där man ska tagga en blombild med #tillelin och skänka 50 kr till barncancerfonden. Så fint, mina fina instagramföljare! Har du 50 kr över att  skänka barncancerfonden för arbetet med barncancer så sms HOPP till 72900. Om inte utvecklingen med leukemi hade gått framåt så mycket så har de senaste 20 åren så hade inte vi haft samma chans att Elin överlever. Det är jag tacksam för. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag har framkallat bilder”

  1. Förstår att det blir en slags terapi med bilderna och albumet. Följer er vardag, både via bloggen och Instagram. Det ger mig en daglig tankeställare om livets prioriteringar.
    Skickade iväg ett sms såklart. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *