Oskarshamn

 
I helgen så var vi i Oskarshamn, min mans storasyster har flyttat dit och vi besökte dem och bodde på hotell en natt. Det är så mysigt att sova borta hela familjen, gillar det jättemycket! 
 
 
Hotellet låg nära dem och hette sjöfartshotellet och hade båttema på rummen. Från rummet såg man Gotlandsfärjan. Barnen är så stora så de har ett eget rum. 
 
 
 
 
 
Vi åkte runt lite och tittade och besökte Liljeholmens ljus. Lite outlet där och bra priser på kvalitetljus.  
 
 
 
 
 
Sedan var vi ute och tittade lite vid vattnet. Hav. Som jag älskar hav! Är det något jag saknar så är det att vi har så långt till havet. Så nästa dröm är att bo i lägenhet och ha ett sommarhus vid havet. Drömma går ju 🙂 
 
 
Idag har barnen studiedag, och idag ska vi bara lata oss. Imorgon börjar jag jobba igen.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Oskarshamn”

 1. Det har varit min dröm länge. En mindre lägenhet i stan för att bo i på vintern och sen ett hus på landet, nära havet för att bo i från april till september/oktober.

  Nu bor jag i en lägenhet i Göteborg (nära havet fast inte på gångavstånd) och så har jag köpt mitt lilla hus på landet i Skåne – nära till havet, Ystad och Österlen. Det bästa av två världar. Det tråkigast är att det är 30 mil emellan så det blir en del åkande, och jag kan inte BO på båda ställen och jobba så som jag hade tänkt. Iallafall inte så som jag jobbar nu, men det kan ju alltid ändras 🙂 När jag tar steget fullt ut och kör i mitt egna företag kan jag ju styra min tid och mina uppdrag lite mer

 2. Så bra manne din passar i glasögonen!
  Det är mysigt att sova borta med barnen, även om det inte är långt bort eller länge för det ger känslan av att vara lite extra ledig. Måste bero på att det inte finns ngr måsten på ett hotell (ja alltså för gästerna haha).
  Havet är underbart, älskar att jag bor nära havet eller ja jag har en timme dit. Drömmen är att bo i skogen precis vid havet, kan kanske bli lite tufft. haha
  Kram

 3. Hej Lotta!

  Vad kul att de flyttat "hit" till Oskarshamn. Jag jobbar ju som mäklare här i stan, så det känns ju lite som "hemma" för mig, även om jag bor en bit därifrån som du vet ;).
  Det verkar som att ni hade en trevlig vistelse!

  Ha det gott! Kram Clara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *