Leka i snön

 
Ett av de bästa sätten att få tex. sonen att lämna minecraft vid datorn är att vara med honom. Han tycker om att pyssla med mig och om jag hittar på något så säger han nästan alltid ja. Visst sitter han en del vid datorn men han gillar också många andra saker. Idag har han studiedag så vi passade på att gå ut. Jag hade tänkt träna, men att åka pulka och leka i skogen är bra motion det också. 
 
 
 
 
Idag var vi i skogen och byggde en koja, åkte pulka och gjorde egna snögubbar. Snögubbarna skulle symbolisera oss själva 🙂 Sedan kom mormor en stund och då blev det en ljuslykta.
 
 
 
 
 
Nu lagar han middag, det blir jättegod mat ikväll och jag låter han hållas. Han har gjort en marinad som köttet ligger i nu. Tycker det är viktigt att de får hållas och expremintera själva. Själv passar jag på att läsa av mailen och jobba en stund.
 
 
Till er som tittar in genom att Kostdoktorn visat en bild säger jag extra välkomna till, mer om min hälsoresa kan du klicka på etiketten på vänster sida där det står Hälsosammareliv/LCHF/träning där kan du bläddra bakåt i tiden.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Leka i snön”

 1. Anki Andersson

  Hej!
  Vill bara tipsa att länken inte fungerade, dvs den som handlar om din hälsoresa. Har sett din hälsoresa tidigare, skulle hämta lite inspiration från dig 🙂 Kör igång 12 januari med LCHF med hjälp av Åse Falkman Fredriksson 56kilo.se (ÄT & NJUT kursen).

 2. jag skäms för att jag inte gör mer saker med pojkarna. Nu har jag iaf hittat ngt som store pojken gillar som jag kan hjälpa honom med. Han gillar att fotografera! ❤️
  I vår ska det bli andra rutiner än förr. Nu har jag gått ner i tid för att må bra och för att få tid till att vara med barnen.
  Tack för ditt ständiga pepp.
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *