Starta upp och besöksrekord

 
 
Det känns spännande men konstigt att starta upp ett nytt jobbår, så jag väljer att inte se det som ”nytt” utan istället en fortsättning på det som varit. Ingen orkar tänka nytt hela tiden, men att utvecklas utifrån det som varit känns bättre. Jag har har ju haft ett fantastiskt jobbår och jag känner inte att jag behöver toppa det i år utan istället hitta någon liknande rytm, med lagom mycket att göra, med roliga uppdrag osv .Om jag hela tiden ska ha massor av nya mål så blir jag istället tvärtemot, så funkar jag. 
 
Det är känslan att må bra, ha kul, göra det man tycker om osv jag letar efter. Inte visa mig duktig eller titta vad jag kan. När man mår bra då blir det bra, tänker jag. Utgå från känslan och glädje, då händer det mycket spännande saker. 
 
 
 
 
Igår visade  kostdoktorn upp en bild här på mig och tidningen Lantliv länkade till min blogg så igår blev det över 5000 besökare på bloggen, vilket är besöksrekord för mig. Så kul, välkomna till min blogg!
 
 
 
Nu ska jag ta tag i lite jobb, sedan blir det nog en långpromenad. Hade tänkt springa men mina dubbar har gått sönder så det känns bättre att gå. Vi får se…
 
Ha en underbar dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Starta upp och besöksrekord”

 1. Julias vita drömmar

  Men W O W Lotta! Så väl värd. Himla bra jobbat. Du är verkligen oerhört duktig på väldigt mycket och att du njuter av ditt liv till max märks verkligen.

  All all lycka till dig. 2015 blir ännu bättre 😉

  kramar

  Julia

 2. Ulrika Persson

  Åh va kul…stort grattis till dig 🙂 Inte svårt att förstå dock, då din blogg och du är helt fantastiska. Jag har precis startat min verksamhet med Catering & Service till både privatpersoner och företag. Lite pirrigt då det va 20 år sen sist jag drev eget. Då i form av en Campingplats med vandrarhem och restaurang. Har gett mig tusan på att jag ska klara av det så håll tummarna för mig.. Stor kram från Värmland

 3. Stort Grattis Lotta! det är du verkligen värd. Tror nog det kommer gå i samma tempo för dig i år som förra, men snart kanske du törs säga nej till några uppdrag utan att det gör något.
  Kram och lycka till
  Helena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *