Att vara klar med jul

 
 
Nu vill jag pynta och greja med ljusa färger, nu är jag helt färdig med julen. Vinter älskar jag och ser fram emot mer snö, men mina färger får bli pastell, jag känner jag behöver det. 
 
Jag har fått så mycket nya ideer idag och skulle kunna tänka mig att göra om lite hemma. Jag har varit så trött på pyssel och renoveringar i flera veckor, men så bara kommer det. Vaknade tidigt imorse och den där pyssellängtan bara kom. Älskar det! Har hittat en superfin tapet till sovrummet om vi gör om där inne. 
 
 
 
 
 
Trevlig kväll
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Att vara klar med jul”

 1. Lika härligt som det är att plocka fram julsakerna är det så skönt att ta bort dem… Jag undrar var den fina fönsterlampan kommer från, det känns plötsligt så mörkt i mitt fönster 😉

 2. Jag börjar också känna mig klar med julen, det lilla som jag har framme, så till helgen åker det nog ner i kartongen. Nu längtar jag efter krispiga tulpaner och blå färgskala hemma:) Fint och trivsamt du har det hos dig!
  Kram

 3. Jag känner mig också väldigt färdig med julen, så idag fick den åka ut. Nu börjar det bästa, piffet och däribland årets första tulpaner.

 4. Å jag är inte färdig med jul men det kommer säkert när jag börjar jobba om ett par dar och vardagen kommer igång. Tänkte härom dagen på att det är banne mig inte långt till sporlovet och sen är våren här! Inte klokt!

  Tycker om att se bilder från ert hem, harmoniskt och fint!

 5. Det är sååå härligt att känna sig klar med julen och få plocka ned allt medan man inte hunnit bli spytrött på den, förra året orkade jag knappt titta på pyntet efter halva januari – ville inte ens ta i det så pyntet var nog kvar till februari hahah! I år försvann det dagen efter nyår ;D

  Härliga ljusa färger ni har <3
  Mvh Johanna

 6. Jag slängde ut julen och granen i söndags. Sen gjorde jag som du, köpte hem ett par rosa rosor och delade upp buketten i flera vaser. Nu kan våren komma!
  God fortsättning på det nya året!
  Kram Elle

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *