Vinter utan snö

 
Jag tycker om snö ute när det är vinter, men samtidigt är detta väder rätt okej också. Man behöver inte skotta osv och jag kommer ut till hönshuset utan problem. Så kan man ha lagom varma kläder. Dessa är mina favoritplagg just nu, skor, handskar och jacka finns här, halsduk kashmir från Pakistan, mössa här.
 
Idag kom inspirationen tillbaka, gud vad jag älskar det. Vi ska slutföra saker som behöver göras så nu målar mannen ett skrivbord till sonen. Jag är sugen på att börja med sovrummet, vi får se vad som händer. Vår granne som är snickare är bokad en dag och ska byta ett fönster och sätta upp lister.
 
Men mest taggade är vi på att få tag i vår katt som finns där ute någonstans så vi får se vad som händer. Först ska julen packas ner och det är dags att möta något nytt. 
 
Ha en fin dag!
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Vinter utan snö”

  1. Hej! Har följt din blogg sedan i höstas och gillar den mycket, du/den känns äkta och inspirerande!! Letar curlingkängor och såg dina på bilden och tänkte fråga vilket märke du har och vad du tycker om dem? Kram Ann-Sofie

  2. Jag älskar också snö, men måste säga att vintern nu under helgerna varit helt ok! Massa sol, blå himmel och skön luft, rimfrost som i alla fall ger viss vinterkänsla. Och inte en massa halka (tänker främst på våra nära och kära i äldre generationen). Jag bor ju alldeles vid Mälaren och det är inte ofta det är en sådan blank och fin is, man ser massa folk därute som skrinnar, åker isjakt och vad de nu gör. Heja vintern! kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *