Vilket rum

 
 
Det första jag sa när vi kom in på rummet var -Dra mig baklänges 🙂 Kolla in vilket rum vi fick på Varbergs stadshotell. Mina fina vän på hotellet och den som sköter bokningarna av föreläsare tyckte att vi skulle få se lite av det bästa. En minisvit. 
 
 
 
Rummen är så snyggt inredda och det är hotellets ägare som väljer stilarna och möblerna och hon var även på min föreläsning. Så enormt duktig på det här med känslan vad som passar osv. På hotellet finns massor av olika fina rum i olika stilar och detta är den gamla delen som är nyrenoverad.
 
 
 
 Mannen var glad att han följde med och att vi firade min födelsedag som är imorgon.
 
 
 
Sedan bar det av på spa, där inne får man inte fota så mycket. Helst inte på andra som inte vill vara med på bild, men bilder finns på deras hemsida. Finaste spa jag varit på och vi hade  underbara timmar av avkoppling innan middag. 
 
 
Nej nu ska jag fortsätta jobba och ge mina djur mat. Tusen tack för era rader och mail om föreläsningen. Så glad att ni är nöjda.
 
 
Ha en fin,fin dag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Vilket rum”

  1. Varberg är ännu finare på sommaren! Jag var på föreläsningen i lördags. Känner igen mig att i det du sa – att man förringar sig själv (jag är ingen riktig fotograf mm). Köpte boken – underbara bilder! Jag bor själv på landet och känner igen mig mycket. Mina barn blev imponerade av trädkojan! Vi har också en men inte så fin!

  2. Ser fantastiskt härligt ut! Är lite ledsen att jag inte kunde komma på din föreläsning,jobbade. Är lite vid ett vägskäl gällande jobb o karriär! Kan tänka mig att din föreläsning kunde vara en knuff i Rätt riktning …att våga! Läser din blogg dagligen dels för att den är så härlig och ger mig mkt mysfaktor och dels för att du är en härlig inspirationskälla! Hoppas du kanske har vägarna neråt Blekinge ngn gång, ny föreläsning kanske;) Jag kommer garanterat om jag så ska ta semester 😉 Kram

  3. Vilket ställe. Och vilket rum!
    Jag har länge följt Krickelins blogg och älskat bilderna som hon tar där ifrån och drömt om hotellet. Det står fortfarande väldigt högt upp på min lista.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *