Findus 6 veckor idag

 

 

Lite nya bilder på vår lilla Findus kom det idag, de är tagna när han är 5.5 vecka. Gud himmel vad vi längtar, det är som att vara gravid och vänta på en bäbis. Det var länge sedan jag längtade efter något så mycket så det nästan gör ont.

 

Findus är en del av det liv jag planerar för 2015, att ännu mer landa på vår gård, att ge livet lite mer tid och att få en vän här hemma för flera år. När jag är hemma så blir det ett sällskap för mig, det är underbart att jobba mycket hemifrån men också väldigt ensamt. Jag vill gärna resa mycket och upptäcka världen, men i år utgår vi lite mer från djuren. Djuren gör att man landar. Innan kunde jag inte ha djur, nu tänker jag njuta av det.

 

Inga utomlandsresor är planerade för tillfället, bara att skaffa katt. Alla i familjen är med på det, förra året reste vi mycket hela familjen så vi nöjda för tillfället. Det kommer mer av det framöver ( både privat och reportage troligtvis i vår, även om inget är bokat just nu) , kanske en längre resa till nästa vinter. Men först ska jag vara hemma med denna lilla dunboll. 

 

 

Nyvaken sibirisk kattunge 🙂

 

 Lille fluff, han är efterlängtad!

Kram Lotta

……………………

Mer om Findus kan du läsa här om du srollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Findus 6 veckor idag”

 1. Men åååå vilken underbar ulltusse, förstår att ni längtar efter honom!!! Vi har blivit adopterad av en strykarkatt som inte tycks ha något hem. Först när han kom för ett par år sedan var han mager och eländig och jätte skygg, men nu har har han blivit så tam att vi får kela lite med honom och han kan klockan tror vi😊 Varje morgon klockan 8 när flickorna går till skolbussen kommer han för då har de satt ut mat åt honom och varje eftermiddag där 16-tiden sitter han på trappan,för då vet han att vi kommer hem😊Han vägrar att komma in och fräser ännu ibland men nu är han inte längre mager och hans päls är tjock. Flickorna tycker om honom och vi har inte haft hjärta att avliva honom, utan vi har bestämt att han får bo ute hos oss och få mat här varje dag och på nätterna kan han gå in i en gammal ladugård som vi har till förråd. Där har vi gjort iordning en egen isolerad låda åt honom så han skall ha skydd och värme. Som tack har vi knappt sett till ett enda möss😊. Blir ledsen och arg på alla som skaffar katter och sedan inte tar hand om dem. Hur kan någon göra så?! Fastän vår Moss-Olle är lite sliten och ilsken vill vi ge honom ett så bra liv som vi bara kan. Lycka till med er Findus❤️

 2. Så vacker!
  Vi har två Sibirier här hemma. En grå och en röd/vit, båda hannar.
  De är som en hund i sinnet, sällskapliga, kloka, och vänliga.
  Plus kanten är ju också att jag är katt allergiker men mår toppen!

 3. Samma här, jag jobbar också hemifrån och det är en lyx att kunna göra det. Det har många fördelar. Men nackdelen är att det ibland blir lite ensamt. Till lunch eller om jag tar lite fika så brukar jag ofta sätta mig och läsa lite bloggar samtidigt, bland annat din, så det blir lite som sällskap:-). Det var en söt liten kattunge! Vi har funderat på hund, det skulle ju fungera så bra när man jobbar hemma, men vi får se, det blir inte detta året alla fall.

 4. Men åh så söt! Förstår att ni längtar.
  Vi höll på att köpa en sibirisk katt men valet föll tillslut på en ragdoll…och sen en till 😉 Nu har vi två underbara katter och ångrar det inte en sekund. Helt underbara!
  Kram och lycka till med den lille.

 5. Vad söt han är 🙂 Vi har två katter dom är ett enormt sällskap. Bra val med sibirisk katt, jag skrev förut att jag har en vän som är jätte allergisk, men hon kan klappa våran Ikoz som är en neva masquerade utan problem. Förstår att du längtar nästan som efter en bäbis. Här hemma är längtan också stor, våran bäbis är beräknad att komma 18 maj. Det ska bli roligt att följa Findus och er. Kram

 6. Åhhh så bedårande, jag förstår din/er längtan!
  Att få ha möjligheten att leva med djur är guld värt.
  Jag har både katt och hund och de förgyller min/vår tillvaro.
  Lycka till med "hårbollen"
  Kram
  Iréne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *