Klä upp sig

 
När jag är hemma så sminkar jag mig aldrig och går gärna i myskläder, men sedan när vi åker bort tycker jag det är roligt att få klä upp sig. Så första kvällen i Varberg åkte klänning på och kostym…ja han slapp slipsen 🙂  och så åt vi god mat i restaurangen på Varbergs stadshotell. Klänningen är från Ellos.
 
 
 
 
 
 
Trerätters med vinpaket valde vi och jättegod mat och sedan var vi mätta och nöjda och gick och jäste på rummet 🙂 jag ville lägga mig tidigt för det var dagen efter jag hade min föreläsning.
 
 
Nu blir det sängen, imorgon tror jag det blir skönsång.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Klä upp sig”

 1. Det gillar jag med!!
  Ska följa med maken då han ska jobba i Malmö nästa helg och så får vi en extra natt på hotell efter han jobbat sen. Himmel sån lyx, vi brukar inte bo på hotell. Vi ska ta en tur över till köpenhamn. Jag ääälskar Köpenhamn och har inte varit där på 8 år!!!!!

  Stort GRATTIS idag på din dag Lotta!
  Kram Anna

 2. Å vad fina ni är och vilket fint hotell det ser ut att vara. Jag gillar Varberg!
  Det skulle vara kul och intressant att höra dig föreläsa.
  Kram från Kerstin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *