Idag är det ingen vanlig dag….

 
Idag är Lottas födelsedag 🙂 tjoohoo 41 år är fina grejer det. 
 
 
 
 
Så idag bjuder jag på lite snöbilder från landet och nu ska det lagas middag med familjen.
 
 
 
Tusen tack för alla grattishälsningar som jag fått på fb, instagram, mail och meddelande. Känner mig rik!!!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

26 reaktioner på ”Idag är det ingen vanlig dag….”

 1. Hipp, hipp, hurra på din födelsedag!
  Hoppas du har en underbar dag med nära & kära.
  Förstår att du inte haft tid med TV-tittande så när jag ikväll såg Go´kväll så handlade det lite om katter och en del om Sibiriska katter så kolla gärna det här: http://www.svt.se/gokvall/testa-dina-kattkunskaper
  Jag blev helt såld när jag såg dem,vill bara ha en sådan någon gång framöver. Men får vara så nöjda med de 4 fina jag/vi har i dagsläget. Kramen till dig.

 2. Hej! Jag älskar din blogg och har följt dig sedan 2010, tror jag. Jag tänkte bara berätta att jag och mitt lilla företag Bead It har just nu en Alla Hjärtans Dag-kampanj där du får 20% rabatt på din order om du beställer innan 11 februari! En perfekt present till dig och din speciella person nu när det snart är Alla Hjärtans Dag! Vem älskar inte matchande armband, liksom?!

  Tack för världens bästa blogg! <3

 3. Oj, vad snö ni har! Här nere inte ens vitt på marken. Men jag är rätt nöjd med det…jobbigt att köra bil i snöväglag på landet.
  Och:GRATTIS TILL DEJ! Med KRAMAR FRÅN LENA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *