Avsluta en mysig helg

 
 
Efter min föreläsning i lördags så blev det vila på rummet innan det var dags för japansk middag. Då var man mentalt trött som man blir när man laddat för något. Så då bara satt jag och slösurfade och kände mig glad för allt som jag får uppleva. 
 
 
 
 
Sedan bar det av till Nami som ligger i anslutning till hotellet. Där var det fullsatt och maten var jättegod. Kul att prova lite annat, både jag och min man gillar det mesta i matväg och så härligt att bara vara han och jag. 
 
 
 
Sedan när vi kom hem så ville jag prova badkaret, jag menar har man badkar i rummet så måste man testa, så där låg och funderade och drack upp bubblet. Det blev en toppenhelg med jobb och avkoppling och nu är man glad. Kommer med säkerhet tillbaka till Varbergs stadshotell i framtiden, så fint och ordnat som allt är där.
 
 
Nu ska Lotta jobba lite, siffror ska till revisorn.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Avsluta en mysig helg”

  1. Så mysigt alltsammans! Så härligt att ni uppskattar att vara tillsammans <3 Det gör vi med, "trots" att det är nästan 40 år sedan vi blev ihop!
    Hoppas att det blir tillfälle att få höra dig i en föreläsning någon gång! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *