Vilken härlig dag

 
En bild från mobilen avslutar jag kvällen med. Idag har jag haft en kanondag här hemma. Jag har massor roligt på gång, så har jag hunnit springa och städa och avslutade dagen med god mat. Älskar när barnen kommer hem från skolan en fredag och man ser på dem att de är glada och får slappa. Sedan kommer mannen med matpåsar och busar och tokar sig. Han är en riktig fredagsmyskille. då får han fixa med sin mat och dricka ett glas rött. 
 
Själv njuter jag av att solen lyser när jag är hemma och livet går ihop sig även om det är en lugn period för mig. 
 
 
Dags att hoppa i sängen, ögonlocken börjar dra sig neråt. Imorgon kommer goda vänner på middag. 
 
Kram Lotta
 
Mer om höns hittar du här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vilken härlig dag”

  1. Så mysigt ni har det!! Gillar skarpt dina fina höns med sina vackra färger som kommer fram extra fint i snön, tur att de har fjädrar på "fötterna" i kylan 😉 Hi, hi, hi 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *