Sovrummet förebilder

 
Imorgon startar vi med att göra om i sovrummet, känns så kul för min man är också pepp på detta. Vi tömmer hela rummet och så tar vi en sak i taget.
 
 
Så här ser det ut just nu. Det som ska ändras är, golvet ska bli vitt, en ny fondvägg ska upp, de andra väggarna ska troligtvis målas eller tapetseras. Taket ska målas, snickerier och fönster. 
 
 
 
Tapet Ralph Lauren 
 
 
 
 
 
Sedan ska det bli en ny sänggavel, men det har vi inte bestämt ännu och en snygg sängkappa och en stor matta att sätta ner fötterna på. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det behöver inte gå så fort, det känns viktigare att det blir bra och rätt beslut. Så vi börjar med golvet, taket och har beställt tapeten. Sedan tar vi en sak i taget så får vi känna lite på hur det känns. Jag tycker att dessa sänggavlar är fina, eller så låter vi en tapetserare göra en. 
 
 
Jag ska fota färgen imorgon ska ni få se vad vi valt osv. 
 
 
Ikväll ska vi ha vänner på middag, så då blir det inget jobb. Bara mysa.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Sovrummet förebilder”

  1. Vad spännande att se hur det växer fram! I vårt hem ska sovrummet också göras om, så blir kul att se om jag snappar upp nåt som passar hemma hos mig när du gör om! Vi har snedtak, en ny säng med gavel ska till men måtten blir superviktiga pga snedtaket. Blir kul att följa ert fixande – kram!

  2. så kul att göra om i spännande att se 🙂 Jag fixa en sänggavel själv det gick kanon bra och billigt blev det med ;)Tack för en trevlig och lättsam blogg .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *