Föreläsningen, Må Bra Resan

 
 
Den här veckan har varit underlig, jag har laddat en del för att få föreläsa på Asia Spa. Ibland när man ska närma sig något som känns lite läskigt så kan det vara lite jobbigt, man skjuter på det och vill gärna inte ta tag i det. Så har det varit. Hur ska jag kunna inspirera genom att prata om mig själv, hur fångar man en publik, hur lägger man upp det osv?
 
 
Sedan gör man det tillslut och man kommer över hindret att våga prata, för innerst inne vet jag att jag tycker det är kul och spännande. Jag vill verkligen boosta andra i goda tankar, i att våga, i att se möjligheter, att kunna ändra synen på sig själv osv…bara det att man inte alltid tror man ska lyckas. Såklart har även jag den där ”lilla skitstöveln” som tror den kan sätta sig på axeln och bestämma och trycka ner en lite i skorna, men icke. 
 
 
Blus & armband här, skärp Butiken i Höganäs, Jeans MQ
 
När vi väl var framme och fick veta att det blir fullsatt 80 personer sålda biljetter, så tänkte jag först herregud Lotta vad har du gett dig in på, men sedan i samma stund så kände jag mig hoppfull och glad. Tänk vilken ära att få prata om sin egen utveckling och att andra vill lyssna på den.
 
 
 
Så när det äntligen var dags så kände jag en inre lugn, vem kan vara bättre på min Må bra resa än jag själv. Jag vet vad jag vill förmedla. Att må bra har med hela kroppen att göra och allt i livet runtomkring känns bra. De handlar om hjärna, hjärta, relationer, val i livet, mat, hälsa, träning, vad du jobbar med, hur du väljer rikning i livet, våga göra nya saker, hur du väljer att se på saker, våga misslyckas, släppa på krav osv. 
 
 
 
 
Å vet ni , det gick bra! jag har fått massor av snälla ord att jag gav dem energi. Så nu känns det så härligt!! Jag har föreläst tidigare men på ett annat tema och i mindre sammanhang. Så nu vet jag att nu kan jag även klara av detta. 
 
 
 
 
Stort, stort tack till er som kom och lyssnade, för era snälla ord, till Varbergs stadshotell för att jag fick komma, allt vi fått osv. Idag är jag innerligt tacksam, trött och glad. Så lovar jag att ni ska få se massor av bilder så mysigt vi haft det under våra dagar framöver. På instagram hittar ni många fina rader hur ni tyckte det var HÄR 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

34 reaktioner på ”Föreläsningen, Må Bra Resan”

 1. Tack för en jättetrevlig föreläsning!!!! Har fått mycket energi från dig och när jag hade gått min 5 km runda så tjoade jag och klappade mig på axeln och sa: jag är värd det =0)
  Stor kram till dig
  Britt

 2. Vad roligt Lotta att du känner dig nöjd och tillfreds! Jag vet hur mycket förberedelser en föreläsning kräver och hur trött, men glad man känner sig efteråt! Njut nu av det här…
  Kram, Gunilla

 3. Hej Lotta! Jag har följt dig "i det tysta".Vad modig du var igår…Heja dig!Det är så roligt att se att det går så bra för dig,glädjs med dig,verkligen.Jag har börjat en "lite resa"…Lchf resan…jag och gubben.Han har gått ner tio kilo sedan jul och jag nästan fem sen i Januari.Heja oss.;) NU KÖR VI!!! Kram på dig Lotta.Ulrika

 4. Tack för en jättetrevlig o inspirerande föreläsning!!!! Jag har oxå kommit en bra bit på vägen o känner igen mig i mycket av det du säger! 😊 Blir peppad av att läsa på din fina blogg!
  Stor kram till dig

 5. Tack för en fantastiskt inspirerande kväll på Asia Spa. Känner att jag nu, tack vare dig, kommit en bit längre i mina planer på att börja fotografera. På riktigt. Ska bara programmera min hjärna först. Hihihi

 6. Klart det gick bra!
  Man kan ju inte annat än gilla dig skarpt.
  Jag är så avundsjuk på de åttio som fick lyssna på dig. Jag hade gärna velat. Jag hoppas att du kommer till Skåne nån gång framöver och föreläser, then I will be there!

  Kram

 7. Grattis! Jag försöker leva efter devisen "fuck your fears! Och jag kan verkligen förstå att du kände rädslor innan föreläsningen! Men sååå fantastiskt härligt när man klarar det. Jag tänker rätt ofta "men Jenny, vad har du nu gett dig in på…" men det är ju bara rädslan som talar, då gäller det att ta några djupa andetag och lugnt säga "fuck your fears" 🙂
  Grattis igen och bra jobbat!!
  Kram Jenny

 8. Hej vad jag hade önskat att jag hade kunnat vara med, kanske en föreläsning i Halmstad, Båstad eller Helsingborg så får jag lite närmare att åka. Tack för din trevliga blogg 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *