Stoppa fingrarna i jorden

 
Jag har så länge jag kan minnas alltid älskat skita ner mig ute. Rota i jorden, plantera, bli skitig och jobba med kroppen. Den tiden är snart här och det ska bli så härligt. Nu ser det inte så roligt ut i kryddlandet men det kommer bli.
Längtar du med?
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Stoppa fingrarna i jorden”

  1. Alltid lika kul att se och läsa dina inlägg. Du verkar vara en helt underbar människa. Vissa bloggar blir man bara stressad av att läsa, men din blogg ger ett lugn. En perfekt balans av livet! Kram carolina

  2. Visst längtar man! Bara att få vara ute och klippa lite kvistar och stöka runt. Jag är så dålig på att vara ute – men när trädgårdssäsongen kör igång lockar det ut mig på helt annat vis.
    Jag är nyfiken på hur det blir mer nya Kalkltrfärgen, vad ni tycker om hur det är att jobba med det och resultatet förstås! Sovrumsrenovering står på agendan framåt här med. kram Milla

  3. Sög till i hela kroppen när jag läste ditt inlägg!! Det var som att det var mina egna ord som stod skriva! Tack för din underbara blogg och härliga insta-konto! Tusen kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *