Kalklitir

 
Kalklitir här 
 
Ikväll ska vi börja måla Kalklitir, har inte kommit igång ännu för vi letar bil till mig också och mannen har jobb att planera framöver. Men som sagt ikväll då sätter vi igång för till helgen ska vi ha kalas i huset och då vill vi inte sova i vardagsrummet mer.
 
Idag är jag hemma och städar, tänkte ta lite ledigt men helt plötsligt skulle bokslutet bli klart på företaget så nu har jag suttit med alla siffror som ska in. Dags att fortsätta med städningen igen.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Kalklitir”

 1. Hej sötgrodan!
  Det där ska bli spännande att se…
  Jag har ju sånna där påsar som står o väntar..;)
  Hmm..de har stått rätt länge nu o väntat….

  Vad mysigt med er stockholmstripp o vilka underbara vårbilder.
  Kraaaaaam fina du!
  Katarina

 2. Hej!
  Vi är två tjejer som bor i Karlstad och har en vision att samla in så många fotbollar vi bara kan tills slutet av Mars 2015, de här fotbollarna kommer vi personligen att dela ut till barn i Senegal.

  Anna Norberg är en 17-årig tjej och Frida J Johansson en 18-årig tjej. Anna har varit i Senegal två gånger, första gången var i augusti 2014 då hon var där på volontärarbete. Andra gången var i december 2014 då skulle hon hälsa på familjen, dela ut fotbollar. Frida har aldrig varit i Senegal men kommer att åka i med Anna i april. Frida tycker att det kommer bli en spännande upplevelse och något som hon ser fram emot!

  Första gången Anna var i Senegal hade barnen på gatan bara en orange plastboll tom på luft att spela med, det gjorde ont att se. Så när Anna bestämde sig för att nästa gång hon åker tillbaka till Senegal skulle hon ha fotbollar med sig. Anna köpte med tre fotbollar som hon delade ut, glädjen det spred var obeskrivlig. Barnen spelade fotboll utan avbrott en hel dag och när dagen var slut var den redan sliten, därför vill vi nu samla in fler fotbollar som vi kan dela ut till ännu fler barn!

  Vi skulle uppskatta om du ville vara med och stödja oss med en fotboll. Det skulle betyda så mycket inte bara för oss, utan för barnen och ungdomarna i Senegal. Vi finns på Facebook och får sida är https://www.facebook.com/Fotbollartillsenegal skulle vara fantastiskt om du ville gå in och gilla den och även sprida vårt projekt.

  Hälsningar, Anna och Frida! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *