Några inköp till katten

 
Nu närmar det sig och igår kom leverans av lite kattsaker. Denna kattlåda tycker jag både verkade bra och såg snygg ut. Jag har även en vanlig enkel till han i början om han nu skulle tycka den är lite svår i början. Vi bor ju stort, så när han kommer så tar vi några dagar här nere i huset innan han får gå upp. 
 
 
Dessa köpte jag i Stockholm på Bruka, inget katten behöver, men jag :)) Tycker den här burken var tydlig och bra så inte mamma när hon kommer hit tror det är flingor i burken.
 
 
Ja, det är nedräkning…16 dagar dagar så hämtar vi Findus. Först är jag hemma en vecka med honom sedan har min man ledig två veckor så han ska få mycket sällskap och vi ska mysa massor!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Några inköp till katten”

  1. Härligt att ha nedräkning 🙂 Det är toppen att kunna vara hemma mycket i början, så missen får vänja in sig. Vi skaffade Ikoz på sommarsemestern i somras. Ägnade väldigt mycket tid åt honom. Nu är en han trygg störtskön kille.

    Kram Louise

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *