Ge bort en bukett

 
Det finns så många som skulle vara värda den här buketten, så många som finns vid min sida varje dag. Den som gör det där lilla extra och som är är min stöttepelare i livet är min mamma. Lika många gånger som hon tjatar hål i öronen på mig med hennes tjat och som hon oroar sig för allt, lika ofta skänker hon mig kärlek, omtänksamhet och sådär gränslöst finns för oss barn varje dag. Man kan nog säga att mamma efter min egen familj är den som varit det bästa personen som finns i mitt liv. 
 
Så kära lilla mamma, den här till dig! den kommer snart leverars till ditt bord.
 
 
 
 
 
Du kanske också har någon kär som du vill säga några ord till eller skicka en tanke till på Alla hjärtans dag.
 
 
 
 
Nej nu ska jag åka till mamma och lämna min egna bundna bukett, jag tror hon blir jätteglad. 
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Ge bort en bukett”

  1. Sån underbar bukett! Och vilka vackra bilder, när vintern är som bäst! Härligt att du vill ge buketten till din mamma. Så mycket som de gjort och gör för oss varje dag både i tankar, ord och gärningar. Ha en fin dag du me 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *