Måla golv

 
 
Här kan ni se hur det ser ut en gång med grundfärg, älskart!! Igår målade han en gång med täckfärgen också. täckfärgen kan man ju bryta lite som man vill vår heter S- 0500-N visar bilder på det senare när det är klart. 
 
 
Grundfärg 
 
 
Täckfärg
 
Jag visar färgen igen eftersom jag fått många frågor på det. Vi penselmålar för vi tycker om när man ser penseldragen.
 
 
Så nu blir det målning ikväll igen, då har golven en gång med grundfärg och två gånger med täckfärgen och är klara. Hoppas att tapeten kommer snart och så har vi bestämt oss för kalklitir på de andra tre väggarna. Efter detta blir det också målning på dörrar och fönster. Dags att fundera på den där sänggaveln också.
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Måla golv”

 1. Vad fint det blir!!! Och så bara älskar jag ditt kakel utanför sovrummet. Vilken dröm det kommer att vara att vakna upp på morgonen med allt det fina runt omkring.

  kram Sabina

 2. Kommer bli strålande!
  Kika in hos Emma, Att vara någon fru, så får du nu se en galet snygg sänggavel som jag tror du skulle gilla:) lite hoooootellfeeling över den du;-)
  Kram Anna

 3. vad härligt att ni kommit igång!!
  – jag står i startgropen än he he..skall också måla om i sovrummet, tänkte prova att måla mitt trägolv rutigt, grått och vitt men det är nog lite överkurs så jag laddar med info på google först 😉

  Ni kommer nog att få det super nice med dom färgerna och vad spännande med en fondtapet,
  man kan verkligen trolla med färg, Lovely.

  kram Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *