Sova i vardagsrummet

 
Det här gick ju toppen, vi sover i vardagrummet under renoveringen av sovrum. Det är som att sova borta, man känner liksom inte igen sig när man vaknar 🙂
 
Idag ska jag jobba från soffan några timmar sedan blir det hämta och skjutsa barn, de ska till frissan och jag ska ut och gå med min bästis. Idag sitter träningsvärken som ett brev på posten, men det är mest i armarna. Ikväll hade jag tänkt fota ett kvällsjobb hemma om jag hinner. Tur för mig att snön håller i ett tag till för till dessa bilder ska det vara snö. 
Ha en fin dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Sova i vardagsrummet”

 1. Haha men ååå va mysigt ni har det..;)
  Lite som på kollo….hihi…
  kan tänka mig att ni ligger där o smygkikar på tv om kvällarna eller myser medans brasan sprakar..
  Kram på dig going..
  Katarina

 2. Så mysigt att sova i vardagsrummet! Känns nästan som att man "sover över", supermysigt! Påminner mig om min dröm som jag har inför sommaren, att sova en natt på barnens studsmatta…! Vet dock inte om jag vågar… 🙂
  Ska bli spännande att se sovrummet när det är färdigt, är säker på att det blir hur bra som helst!
  Kram Jenny
  http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *