Skriva en ny bok

 
Jag får nästan dagligen mail, eller snälla kommentarer på instagram, på bloggen osv att jag borde skriva en bok om min hälsoresa. Ibland tror jag på att jag kan det, men för det mesta tänker jag att vad tusan ska det stå i den? För andra kan det tyckas att den där Lotta hon vågar och kan, för mig själv så är jag inte alltid så tuff som man kan tro. Böcker om en själv känns så otroligt stort att göra, hur ska jag kunna fylla en hel bok om mig.
 
Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om varför det inte skulle kunna gå, men innerst inne så finns det ändå lite hopp om att det kanske kan bli så. Jag vet bara inte hur jag ska börja, för jag har ännu inte landat i mig själv.
 
Vad jag egentligen vill säga med detta inlägg är att jag är glad om ni blir inspirerade av min ”resa”, men en bok lär nog dröja, så länge finns jag här. 
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Skriva en ny bok”

  1. Hejsan! jag skulle vilja veta hur du började. att ändra sin kost och hur började du att träna. För jag antar att du började inte med att springa fem km på en gång. Hur förändrade du din kost. Frukosten lunchen middag mellanmål kvällsmål mm hur inspirerade du dig själv. när började vikten röra sig neråt. med och motgångar. Lycka till//lisa i Jämtland

    1. Hej Lisa. Jag började med lchf och läste på kostdoktorn och 56 kilo. Slutade med kolhydrater pasta, bröd, ris, potatis och sötsaker men äter mig mätt av allt annat, ökar på fett. Började jag med vattengympa i poolen och åkte och simma. Efter ett tag så började jag gå och springa ca 1 km och sedan bestämde jag mig för att alltid göra något 2-3 gånger i veckan. Efter 6 månader kunde jag fika någon gång och äta en bit mörk choklad och även den mat som jag bjöds på när jag var borta. Så har jag tänkt att det får ta tid. Så fick jag en promenadkompis och vi går i alla väder. Man får vara bestämd men inte sätta för höga krav . Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *