Skola i hemmet

 
Vilken skön dag vi haft. Jag kände redan igår att jag var laddad med energi igen inför en ny vecka. Jag gick upp och drack kaffe med Philip på morgonen, då är det bara han och jag och det är så mysigt och sedan satte jag mig en tidning en stund i sängen innan det var dags att städa. Städa brukar jag tycka är sååå tråkigt och jag är för snål för att ha städerska när jag är hemma så mycket så jag satte igång. Idag kändes det rätt ok och det gick fort. Skönt!
 
 
 
Sedan lagade jag lite lunch och gav mig ut och sprang i solen när Elin hade skola. Idag var det muntligt so-prov och det gick bra. Nu ska jag sätta mig ner och fixa bokföringen och svara på dagens mail. Sedan blir det att skriva och kolla över vad som ska planeras inför jul. Jag gillar att ligga steget före. 
 
Idag sa Elin att hon skulle också vilja fixa ordning sina naglar. De har blivit förstörda när hon fått så mycket mediciner. Under behandlingen har inte Elin knappt orkat duscha, allt handlade om att överleva så nu. känns det roligt att hon vill saker och längtar efter saker. Det känns hoppfullt att hon vill känna sig fin igen, det betyder att vi har kommit framåt.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Skola i hemmet”

  1. Måste vara helt underbart att det har vänt, att livet för Elin och för er också, så smått återvänt. Så kul att läsa allt Elin orkar med och vill göra. Hoppas att ni får en riktigt härlig december månad, med allt vad det innebär,,,bak, pyssel m.m.
    Själv tycker jag att denna månad är så mysig, med alla fina ljus som brinner överallt, på stan och i alla hem.
    Största nöjet är att ta en promenad då det mörknat, och se allt detta.

    Må väl och ha det riktigt skönt o mysigt <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *