En ytlig och härlig dag

 
 
Plånbok finns tex. här, nyckelring här, telefon här, handskar här
 
Idag har jag haft en sådan där ”ytlig dag”, man behöver sådana med. Livet bjuder oss på så mycket och mina ”göra mig fin dagar” är dagar då jag tar hand om mig själv. Då är jag Lotta och inte bara mamma. Kalle tar alltid Elin någon gång varje månad till sjukhuset och då åker jag iväg och fixar mig fin, kanske handlar något fint till mig själv. Vad jag handlade får jag visa en annan dag. 
 
 
 
Jättenöjd med den här väskan, får plats med mycket, finns här 
 
Idag var först på jk, nails det blev fransk manikyr. Stilrent och snyggt tycker jag. Jag var ju nagelbitare innan jag började göra naglar och jag tycker fortfarande att jag känner mig så fin när jag kommer där ifrån.
 
 
Sedan tog jag en lunch själv i Linköping. Tycker om att vara själv och gå omkring och titta och sitta och fundera. 
 
 
Sedan blev det en tur till p.a.u.s. Jag hade valt fotvård den här gången och fixa lite mer färg på ögonbrynen. Förr när jag jobbade inom barnomsorgen hade jag fula fötter och mycket spricker. Men nu är de ganska fina. Jag vet inte om det där med kosten som gör sitt. Min hud är ju stor skillnad sedan jag började med lchf. 
 
 
Knubbiga och små fötter i storlek 36 🙂
 
 
Anna som äger p.a.u.s hon har även lite fina saker till försäljning, blev lite sugen på ljusen men jag ska dit en gång till innan jul så jag väntar. Har ett citronljus från paus det luktar så gott i sovrummet när vi tänder det.
 
 
 
Efter p.a.u.s gick jag runt på stan och fixade julklappar, hittade mycket fint och så svängde jag förbi och hämtade vår nya kaffemaskin. Hoppas den här håller länge för jag älskar kaffemaskin och vår förra gick sönder. 
 
 
Imorgon skulle jag haft några tjejkompisar här, men de har blivit sjuka så jag ska ha städdag och så träna. Ut och springa, behöver röra på mig.
 
Nej nu ska jag umgås med familjen. Glada ungar idag och glad man. Vår trötthet har försvunnit för denna gång och nu tar vi nya tag. Elin har fått ett cytostatikadropp idag som kan ge många biverkningar men vi får ta det som det kommer. En dag i taget och när ungarna är glada är vi glada. 
 
Kram Lotta
 
(adlinks)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”En ytlig och härlig dag”

  1. Gillar verkligen att du lägger pengarna på rätt ställe och unnar dig själv några ggr ibland, tycker du verkar duktig på det! Hade själv tycker det vart så härligt att kunna få kosta på mig själv sådant. Hitintills har det aldrig kunnat hänt. Det är ju trots allt rätt dyrt menar jag.. Har du några tips på hur du tänker och sparar för att kunna unna dig sådan ibland? Du verkar ju rätt vettig när det gäller ekonomi menar jag. Nu är ju jag student för ett tag till framöver och hitintills rätt ung men hade ändå känts fint att känna att man kan få känna på lyxen av att gå på spabehandling någon gång. Kram!

    1. Hej, i mina jobb förr hade jag inte de pengarna dessutom så tyckte jag att det var att slänga pengarna i sjön. Jag hade inget intresse av det. Numera tjänar jag mycket mer och kan unna mig det. Naglarna kostar 600 kr i månaden och behandlingar får jag lite rabatt på för Anna är en vän till mig. När jag var student i 4 år som vuxen fick jag ca 10000 kr i månaden så hade jag tyvärr aldrig råd till det heller så jag har nog inte så mycket tips. Då fick jag jobba istället för att få livet att gå runt. Allt har sin tid. Jag brukar säga till min bror som är 27 år att han kan inte ha och göra allt som jag för jag har levt 14 år mer än honom 🙂 kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *