Promenader och lat kväll

 
Vad skönt att se att ni är så många som får softa lite idag. Här hemma har vi gjort det vi själva vill och jag har valt att promenera med två av mina närmsta vänner, över en mil blev det. Nu ska jag bara sitta och softa tills jag blir trött. De andra ska åka på star wars filmen ikväll men jag väljer att vara hemma. Kalle håller på med middag nu så jag ska duka lite. 
 
Jag ska boka lite restauranger tills vi åker till London, har fått lite tips på instagram. Det är långt kvar men jag gillar planera och så spara så vi kan ha det bra när vi åker iväg.
 
Ha en fin kväll!
Kram Lotta
 
Riktigt bra rea för dig som vill finns HÄR  

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Promenader och lat kväll”

  1. Hej,
    För nytänkt, god, engelska mat rekommenderar jag Canteen (finns på tre ställen inne i stan). Avslappnat ställe med god engelsk mat 🙂
    http://www.canteen.co.uk

    För jättegod mex-mat rekommenderar jag http://www.wahaca.co.uk -jättegod mat, full rulle, blandat folk, (men lite mer känsla av snabbmatsställen).

    Jag reser en del och tycker själv inte att London är stället för fine dining utan snarare brukar jag satsa på gott afternoon tea på något trevligt ställe och sen god (men inte fancy) mat på kvällen. Det finns även en hel del väldigt trevliga så kallade gastro pubs, googla det så hittar du säker en nära ert hotell 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *