Vår julafton 2015

Nu har vi satt oss ner och har det bra. Har haft en skön jul här hemma och hemma hos mina föräldrar i byn.
På morgonen går Kalle in och tänder elden i barnens rum, de har var sin eldstad. De tycker om att få vakna när det knastrar och lyser.
Jag dukar och tänder alla ljus och efter frukosten firar vi vår egna jul här hemma.
Pappa Kalle delar ut alla klapparna och jag satt en lång stund och bara tittade på barnen och så kom tårarna. Tänk att vi sitter här tillsammans. Alla är här. ”Gråt nu inte” sa Philip som också är så känslig, så började hans tårar komma med.
Efter vi firat vår lilla jul tillsammans åkte vi till mamma och bonuspappa. Där träffade jag mina syskon, min morbror och åt massor av god mat osv. Där finns ju allt som julen ska innehålla.
Bilder mobilen
I år så är jag lite känslig, jag tål inte så mycket. Så lätt rörd. Räcker med att någon skriver något så kommer det tårar. Jag är så glad att vi kommit så här långt på vår resa med leukemi och fått uppleva den här dagen.
Hoppas ni mina fina läsare har haft en fin julafton.
Många kramar Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

30 reaktioner på ”Vår julafton 2015”

 1. Hej vännen!
  Ååå vilket fint inlägg Lotta!
  På vår julklappsutdelning visade jag bilen på dig och Elin och berättade för Farmor och farfar att deras julklapp i år var att jag satt in pengar i Elins fina fond…
  Då grät jag så mycket så det tog väldigt lång tid att berätta.
  Farmor grät hon med.

  Vilka otroligt fina bilder på barnen…ja å på dig o Kalle med..;)
  Elin är verkligen jätte lik dig!
  Stor kram vännen och ha en fortsatt underbar jul!
  Katarina

 2. Ser ut som att ni hade en fin jul, och vilken mysig grej att barnen har varsin eldstad. Tänk att få vakna till doften och ljudet av en knastrande brasa <3

 3. God Fortsättning på julen till er alla fyra!!
  Tack för att Du delar med Dig av ert liv-väcker många tankar hos mig!!Ja tack -vi har haft en fin julafton också!En familjemedlem som inte har kunnat vara med oss på två jular kom hem och vi fick fira jul tillsammans!Underbart-precis som hos er!!
  Stor julkram från Lena

 4. Så fina ni är. Förstår att tårarna kommer lätt. Bara det fina du skriver gör mig tårögd.Du har verkligen ett fin och känslomässig förmåga att uttrycka dina känslor. Älskar att läsa det du förmedlar :kärlek,hopp och en riktig glädje. Lycka till med allt ni har framför er. Ha en fortsatt underbar helg med familjen.

 5. Tänkte också på hur vacker Elin ser ut…. Förstår att du blir överväldigad och att tårarna kommer. Familjen är ju allt! All lycka och välgång till er ❤️

 6. Inte konstigt att du har lätt till tårar 😊jag som egentligen inte känner er har mer än en gång haft tårar som trillar när jag läser din blogg 😢både när det varit tufft för Elin men även när det varit positivt, hoppas ni får ett fint nyår 💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *