Jacka och släktmiddag

 
Idag tittar jag bara in en snabbis, vi ska fira jul med min mans släkt och det ska bli så kul. Få träffa barnens kusin som vi inte sett sedan sommaren. Visar också en jacka jag fyndade här på rean före jul. En av sakerna Kalle fick i julklapp. Han fick bara kläder och det behöver han för han köper inte det så ofta till sig själv. Han blev jätteglad för den , passar toppen på honom. 
 
Ha en toppenfin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jacka och släktmiddag”

  1. Härlig Jul ni verkar haft. Skönt att få ta det lugnt och ta dagen som den kommer! 🙂 Jag som tänkt ha köpstopp nästa år (bara köpa det nödvändigaste!) råkade fynda på Polarn O. Pyrets rea… men sen kom jag på att det faktiskt är 2015 fortfarande… 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *